To je to što me zanima!

Srpska ljepotica Dejana i Maja Lena u novom Alkinom spotu

Srpsku ljepoticu opisuje kao Sophiju Loren u mladim danima. U spotu se Dejana izazovno izvija na jahti odjevena u bikini, a nosi krunu koju joj je izradio Mario Miše
Vidi originalni članak

Pjevačica Alka Vuica (53) gledala je reviju u marini Nautica s Nevenom Ciganovićem (44) i Majom Lenom Lopatny (23). Do njih je sjedila žena koja ju je podsjetila na Enu Begović.

- Bila je to dizajnerica Ena Popov. Pružila je ruku i rekla: ‘Ja sam Ena’. Maja Lena i ja samo smo se pogledale, a oči su nam se ispunile suzama - opisuje neobičan susret pjevačica. Dodaje kako je u tom trenutku počela revija, a na pistu je izašla Dejana Živković (21).

- To je sigurno bio neki znak od moje Ene. Shvatila sam da tu djevojku moram angažirati u spotu za pjesmu ‘Ženska posada’ - kaže Alka koja srpsku ljepoticu opisuje kao Sophiju Loren u mladim danima.

U spotu se Dejana izazovno izvija na jahti odjevena u minijaturni bikini, a nosi krunu koju joj je izradio Mario Miše. 
Taj kipar se proslavio krilima za Viktorijine anđelice. Srpska ljepotica visoka je 179 cm, a teška 61 kg. Skladno oblikovano tijelo stekla je baveći se atletikom.

U Srbiji se proslavila u “Top modelu” prije tri godine. Nakon toga počela je nositi revije u Hamburgu, Londonu, Milanu... Uz Dejanu, u spotu se pojavljuje i Maja Lena Lopatny.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Tajna Osoba 23.07.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • SAINT 17.07.2014.

    nakaze

  • Samo Iva 17.07.2014.

    Liči na Severinu,to joj nije kompliment.Na Sofiju,nimalo.Sofija je lijepa i prirodna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare