To je to što me zanima!

Allegra Versace prestala je jesti zbog strica, bio joj je kao otac

Kći dizajnerice Donatelle i bivšeg manekena Paula Becka zbog pritiska javnosti žudjela je za samoćom. Prezime Versace postalo joj je teret, pa se povukla u sebe
Vidi originalni članak

Mrzila sam Los Angeles. Fotografi su me proganjali kao ranjenu životinju, a tračevi su me uništili. Htjela sam biti nitko i ništa, rekla je Allegra Versace (25) za časopis La Reppublica. Kći dizajnerice Donatelle i bivšeg manekena Paula Becka zbog pritiska javnosti stalno je, kaže, žudjela za samoćom. Kao tinejdžerica oboljela je od anoreksije. Njezina majka kaže kako ju je slomila stričeva smrt.

- Gianni joj je bio kao drugi otac. Obožavao ju je. Čitao joj je knjige o umjetnosti, vodio u muzeje... Ostavio joj je pola bogatstva - rekla je Donatella.

Poslije Giannijeva ubojstva 1997. Allegra se povukla u sebe. Prestala je jesti i postala je depresivna. Prestala je izlaziti, ignorirala je prijatelje. Rekla je da želi živjeti u sjeni.

- Prezime Versace postalo mi je teret. Bila sam najsretnija dok sam u kazalištu u New Yorku radila kao garderobijerka. Postala sam nevidljiva - otkrila je Allegra. Iako je studirala glumu, još se boji pozornice i publike. Povremeno pomaže nepoznatim dizajnerima.

- Organiziram revije, zovem modele na castinge i uživam u anonimnosti - izjavila je Versaceova nasljednica.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • blondboy 07.06.2011.

    isuse obe izgledaju ko stalci za infuziju :S

  • crotemplar 07.06.2011.

    a jadna mala bogatašica...teško se nosi sa slavnim prezimenom i pustim milijunima....

  • squo 07.06.2011.

    čuj ovo: najsretnija je kad radi kao gardeorbijerka i uživa u anonimnosti... pa, daj lijepo sav novac tome kazalištu u kojem radiš kao garderobijerka, pa da vidiš kako je super bit anoniman i bez love...ma, milota......nemaš vremena bit depresivan, jer moraš RADITI da preživiš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare