To je to što me zanima!

Amber Heard izbacili iz novoga trailera za film 'Aquaman'

Amber se pojavila u prvom traileru koji je izašao u rujnu, ali je u najnovijem, koji dolazi 20. prosinca, nema. Inače, Heard u filmu glumi lik Mere, kćeri kralja Neriusa
Vidi originalni članak

Glumica Amber Heard (37) izbačena je iz novog trailera za 'Aquaman i izgubljeno kraljevstvo'. Odluka da ju se izbriše došla je nakon njenog suđenja s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom, zbog čega je Amber naišla na brojne negativne kritike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Amber se pojavila u prvom traileru koji je izašao u rujnu, ali je u najnovijem, koji dolazi 20. prosinca, nema. Inače, Heard u filmu glumi lik Mere, kćeri kralja Neriusa. Ona svojim umom može kontrolirati vodu i komunicirati pomoću telepatije, a ona postaje i Aquamanova supruga.

NATRAG U SUDNICU Amber Heard zahtjeva novo suđenje nakon gubitka: Odluka ima 'jeziv učinak' na druge žene

- Dobila sam scenarij i nakon toga su mi dali nove verzije scenarija u kojem su izbačene akcijske scene koje su se ticale mojeg i još jednog lika. Bez da išta pokvarim, dva lika su se borila jedan s drugim i oni su jednostavno maknuli dosta toga iz uloge. Uklonili su gomilu toga - rekla je na sudu Amber.

Redatelj filma James Wan je za Entertainment Weekly rekao da je ideja filma oduvijek bila da u fokusu radnje budu Aquaman (Jason Momoa) i Ormu (Patrick Wilson).

ZAVRŠETAK DRAME Amber Heard na Instagramu tvrdi da se nagodila s Deppom. Platit će mu milijun dolara?

- Uvijek sam to svima govorio od samog početka. Prvi Aquaman bio je Arthurovo i Merino putovanje. Drugi film je oduvijek trebao biti Arthur i Orm. Dakle, prvi je bio ljubavni akcijsko-avanturistički film, drugi je bratski akcijsko-avanturistički film. Ostat ćemo na tome - rekao je.

Podsjetimo, Amber je nedavno optužila Momou da je na set dolazio pijan te da je imitirao njenog bivšeg Johnnyja Deppa. 

UPUTILA OŠTRE RIJEČI Bivša supruga Johnnyja Deppa oplela po Amber Heard: 'Radila je apsolutno užasne stvari...'

- Jason je rekao da želi da me otpuste. Jason je pio i kasno na set. Odijevao se kao Johnny. Imao je i prstenje - pisalo je u bilješkama Amberine terapeutkinje koje su bile objavljene na Varietyju. Glasnogovornik DC-ja je pak rekao da se glumac ponašao profesionalno.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dobar loš zao No1 21.11.2023.

    Vjerojatno Deep je nije zadovoljio kako treba..,pa je ulovila histerija.. nije ni čudo...

  • bree77 21.11.2023.

    Najbolja je to glumica u stvarnom životu.

  • nJoy 21.11.2023.

    Sve scene izbačene ali ne i ona iz moje glave gdje se pos*ala bivšem na krevet. Taj trailer se zavrti svaki put kad je vidim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare