To je to što me zanima!

Amber utjehu nakon nasilne veze pronašla u bivšoj djevojci

ŽENSKA LJUBAV LIJEČI SVE Dok čeka da njezina brakorazvodna parnica dobije sudski epilog, Amber Heard ponovno se viđa s fotografkinjom Tasyjom Van Ree
Vidi originalni članak

Djevojke su u restoran u Los Angelesu došle odvojeno kako bi zavarale fotografe, ali gosti koji su ih vidjeli zajedno tvrde kako između njih ima puno više od prijateljstva.

Iako je tek prije dva mjeseca podnijela zahtjev za razvod od kolege Johnnyja Deppa (53), glumica Amber Heard (30) problematični brak pun nasilja želi zaboraviti uz pomoć bivše ljubavnice. Čak pet godina poslije prekida, atraktivna plavuša i deset godina starija fotografkinja Tasya Van Ree navodno pokušavaju obnoviti staru romansu.

Svojedobno se šuškalo kako se lezbijski par vjenčao u New Yorku 2011., baš kad su istospolni brakovi ondje postali legalni, a Amber je tad i promijenila prezime u Tasyjino Van Ree. Djevojačko Heard vratila je tek 2014., nakon što se zaručila za Deppa, u kojeg se zaljubila na setu filma 'Portorikanske noći: Dnevnik opijanja'.

- Nikad nije skrivala da je privlače muškarci i žene, a Tasyji je slomila srce kad se spetljala s Johnnyjem. On je bio uzrok njihova prekida - izjavili su prijatelji.

Heard je supruga Deppa prijavila policiji jer ju je, tvrdi, ozlijedio bacivši joj mobitel u lice. Čupao ju je za kosu i davio te razbijao boce dok su se svađali. Sud je odredio glumcu da Amber ne smije prići na manje od 90 metara, ali odbio je Amberin zahtjev da samo ona dobije skrbništvo nad njihovim psićem.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • cornelie 14.07.2016.

    A ostavio vanessu slatkicu zbog guje eto što su ti muški.sad se naravno vratio doma što će

  • Kashmir 14.07.2016.

    Ma suuuuper! Vidi kak se ona na brzaka snašla.

  • 14.07.2016.

    ova se nasrala do besvjesti, nakon svega, baš je s njom postao nasilan, kak da ne.... sve to tako nabrzaka, pa jasno je da ga je vijala zbog vule, garant je cijelo vrijeme bila u dosluhu sa svojom curom, a sad se zajedno smiju nesretniku kojeg su izmuzle... e Johnny Johnny....

Komentiraj...
Vidi sve komentare