To je to što me zanima!

Ambrosio nakon deset godina veze prekinula sa zaručnikom

Stalno putujem i mislim da je upravo to važno da održimo 'iskre' u našoj vezi, izjavila je svojedobno te dodala kako je za uspjeh svake veze potrebno da partneri ponekad budu i odvojeni
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (36), koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, nakon deset godina veze razišla se sa zaručnikom, biznismenom Jamiejem Mazurom (36).

IZVELA STRIPTIZ Ambrossio se u toplesu valja po krznu, grize usne i zavodi

- Alessandra i Jamie mjesecima nisu nigdje viđeni zajedno, a ona je itekako spremna za novu vezu - rekao je za strane medije izvor blizak paru. Dodaje kako da par mjesecima šuti o prekidu te cijelu situaciju pokušavaju držati što dalje od javnosti.

 - Trudili su se svim silama sakriti od javnosti da je njihovoj ljubavi došao kraj, no Alessandra je to svojim ponašanjem ipak otkrila - zaključuje izvor. Kada su je 2016. pitali kako to da se još nije udala, Alessandra je rekla da su zaručeni osam godina, ali da joj udaja nije prioritet.

 - Imam naporan raspored, puno se toga događa i nisam se udala jer sam zauzeta. Razmislit ću o tome kad budem imala vremena - rekla je  je tada Ambrosio. 

BEZ PROBLEMA Ambrosio se skinula do kraja: Snimila je vruće scene seksa

- Stalno putujem i mislim da je upravo to važno da održimo 'iskre' u našoj vezi - izjavila je brazilska ljepotica 2016. te dodala kako je za uspjeh svake veze potrebno da partneri ponekad budu i odvojeni.  Ipak, čini se da je upravo razdvojenost jedan od faktora koji su utjecali na kraj njihove ljubavi. 

Podsjetimo, Ambrosio je nedavno rekla 'zbogom' i manekenskoj karijeri. Krajem prošle godine objavila je da je po posljednji put prošetala kao Victoria's Secret anđelica.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • CarminaBurana 21.03.2018.

    ona je super ali kcer, netko se poigrao s genetikom

  • 21.03.2018.

    deset godina i onda šta dosadio joj brak?

  • Josip Rimac 21.03.2018.

    Ništa bitno i što pišete takve gluposti kog to zanima molim vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare