To je to što me zanima!

'American made': Cruise voli izvoditi gluposti s avionima

Pilota Barryja Seala CIA regrutira za infiltraciju u komunističke snage u Latinskoj Americi tijekom '80. Barry će se naći u većim problemima nego što je ikad očekivao
Vidi originalni članak

Do sada smo Toma Cruisea vidjeli u mnogo situacija u kojima se glupira s avionima. Njegova volja da s njih visi, iz njih skače ili se čak i kotrlja po njihovoj unutrašnjosti je stvarno već legendarna.

Njegov nadolazeći film, 'American Made' pokazat će nam da Cruise može i samo letjeti avionom. Doduše, čak je i ovaj put, kao da mu ugovor to diktira, on pilot koji nije samo pilot, već je i prevarant usput. Upitali bismo se ima li Cruise u svojim ugovorima nekakvu točku koja traži od glumca da nešto s avionima izvodi.

Film producira Universal, a Cruise se u ovom projektu ujedinjuje još jednom s redateljem iz 'Na rubu budućnosti', Dougom Limanom. U djelu pratimo Barryja Seala (Cruise), pilota tvrtke TWA, kojeg CIA regrutira za infiltraciju u komunističke snage u Latinskoj Americi tijekom '80. Barry će se uskoro naći u većim problemima nego što je ikad očekivao.

Pogledajte prvi foršpan

Premda ništa drugo nije objavljeno o filmu, možemo očekivati standardne stvari koje se uvijek vide u Cruiseovim djelima. Glumac će vjerojatno jako puno trčati, puno vikati i puno skakati uokolo, a eksplozija će biti na pretek. 'American Made' u kina dolazi krajem ljeta, a ako želite vidjeti Cruisea kako trči, viče i skače uz solidnu količinu eksplozija, pogledajte film 'Mumija' koji trenutačno igra u kinima.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare