To je to što me zanima!

Američka manekenka (68) je otkrila tajnu dobrog izgleda: 'Budite zdravi, ali i živahni!'

Manekenka smatra da mladoliki izgled duguje vegetarijanstvu koje prakticira od 13. godine. Dugi niz godina se pridržava 'dugine dijete' koja sadrži hranu u spektru duginih boja, od plave, do narančaste
Vidi originalni članak

O vama sve ovisi, u vašim je rukama! To su stvari koje radim svaki dan kako bih se osjećala snažnije i kako bi me potaknule kroz moje užurbane dane, poručila je u videu na društvenim mrežama manekenka Christie Brinkley (68). Ona je obožavateljima otkrila čemu duguje svoj mladoliki izgled.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ono što radite svaki dan odredit će koliko ćete biti zdravi i živahni. Najvažnije je dobro spavati, jesti organsku hranu, ostati hidratiziran te njegovati svoju kožu 24 sata dnevno - naglasila je.

Manekenka smatra da mladoliki izgled duguje vegetarijanstvu koje prakticira od 13. godine. Dugi niz godina se pridržava 'dugine dijete' koja sadrži hranu u spektru duginih boja, od plave, do narančaste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christie Brinkley (@christiebrinkley)

Christie često ističe da je 'starenje posljednja prepreka' koju želi prijeći, aktivno borbom za nastavak karijere modela u 70-im godinama. 

ZAVIDNA FIGURA LJEPOTICE Bivši model Christie Brinkley pohvalila se linijom u 68. godini

Vidjela je kako se manekenski posao razvijao tijekom njezine gotovo pet desetljeća duge karijere, ali inzistira na tome da problem dobne diskriminacije i dalje prisutan u modnoj industriji.

- Žene mi kažu da se žele vidjeti tamo. Žele biti elegantne, ali ne žele izgledati kao da se previše trude. Žele biti zastupljene - izjavila je misleći na manekenke i modnu industriju.U ovoj sam industriji već 47 godina i ne mogu vam reći koliko je evoluirala, ali starenje je posljednja prepreka - objasnila je svojevremeno.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 13

  • _Varešak_ 26.09.2022.

    Tamanekenka je dušu dala za Orku.

  • 26.09.2022.

    joj plastika opet vlada,to opasno na sunce staviti.....

  • danho 26.09.2022.

    je mladolika ali baba koja je napumpala obrascice...daj ajde

Komentiraj...
Vidi sve komentare