To je to što me zanima!

Američki 'Gospodin savršeni' po prvi je put tamnoputi zavodnik

Producenti su se na ovaj korak odlučili pod pritiskom javnosti te peticije koju su potpisale desetine tisuća ljubitelja ovog TV formata u SAD-u. U 18 godina snimanja 'Gospodin savršeni' još nijednom nije bio tamnoput
Vidi originalni članak

Prije tri godine franšizu popularnog američkog realityja uvelike je promijenila Rachel Lindsay (35), prva tamnoputa 'Gospođica savršena'. Show koji se u SAD-u emitira već gotovo 20 godina dobio je ponovno na popularnosti, a nakon dugogodišnjih kritika kako njihova selekcija ne prikazuje rasnu raznolikost društva, producenti su se po prvi put u povijesti odlučili kako će njihov 'Savršeni' biti Afroamerikanac. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Događa se to u jeku masovnih prosvjeda i inicijative 'Black Lives Matter', koja se, dakako, bavi puno važnijim temama od selekcije u reality showovima, ali znakovito je da TV kuća ABC vijesti o svom novom castingu donosi upravo u tim trenucima. Kao novog 'Savršenog' odabrali su Matta Jamesa (28). 

- Privilegirani smo što je Matt dio ovog projekta. Znamo da imamo odgovornost ljubavne priče s malih ekrana napraviti reprezentativnima u cijelom svijetu i ponosno smo što možemo poslušati glas naše publike. Ovo je tek početak i činit ćemo sve u našoj moći da različitost postane pravilo, a ne iznimka ove franšize. Jedva čekamo započeti ovaj projekt s Mattom - stoji u službenom priopćenju emisije.

NAJŠOKANTNIJI TRENUCI 'SAVRŠENOG' Gospodin Kontroverzni: Smrt, rasizam i seksualni predatori

Producenti su se na ovaj korak odlučili pod pritiskom javnosti te peticije koju su potpisale desetine tisuća ljubitelja ovog TV formata u SAD-u. Prilikom potpisa ukazuju kako je u 18 godina snimanja samo jednom centralnu ulogu dobila osoba crne boje kože, a peticija se ovog puta pokazala vrlo učinkovitom. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NAŠIM GOSPODINOM SAVRŠENIM:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nori 🖖 13.06.2020.

    Sad su krenuli pravim smjerom

  • Grumpy_Cat 13.06.2020.

    E ovaj je zgodan! :D

  • 13.06.2020.

    Jako bitna stvar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare