To je to što me zanima!

Američki 'Ples sa zvijezdama' pretvorio se u 'vrući' striptiz

Valentin Chmerkovskiy i Kelly Monaco nikog nisu ostavili ravnodušnim nastupom u polufinalnoj emisiji. On je plesao samo u pripijenim gaćama, a ona u crvenom trikou
Vidi originalni članak

Publika i žiri ostali su bez teksta kad je isklesani Val zavrtio bokovima na pozornici. Plesao je jednako vatreno kao i prijašnjih večeri, no za polufinale američkog 'Plesa sa zvijezdama' ipak je spremio nešto posebno: plesao je samo u pripijenim gaćama ispod kojih se ocrtavala njegova muškost. 

Valentin Chmerkovskiy (26) i Kelly Monaco (36) nikog nisu ostavili ravnodušnog svojim nastupom. Osim što je plesač na sebi imao samo gaće, bivša manekenka plesala je u crvenom trikou. Tijekom plesa po njima je špricala voda, a flamenco su završili senzualnim poljupcem. 

- Kelly, zasjenile su te Valove gaće - rekao je sudac Bruno Tonioli. Valentin je pak osjetio potrebu da napomene da je u studiju jako hladno i pritom si rukama zaklanjao međunožje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • WOMANIZER 20.11.2012.

    da naše "ZVIJEZDE" naprave ovakav šou i ovako plešu, možda bih i gledao hrvatski ples sa zvijezdama!

  • biga 20.11.2012.

    kad vidim komentare samo mi ovo pada na pamet: .....i onda ispada da mi muški plazimo za dobrom ženom i da smo uvjek napaljeni...

  • ostvaren 20.11.2012.

    predobro. zamisli naše tako. cirkus!

Komentiraj...
Vidi sve komentare