To je to što me zanima!

Amerikanci se bore s kilama, Beyonce im pristigla u pomoć

Pjevačicu je za pomoć kod viška kilograma u Americi zamolila prva dama Michelle Obama. Video s plesnim koracima biti će prikazan u školama u Americi 3. svibnja
Vidi originalni članak

Kako bi pomogla u borbi protiv pretilosti u Americi, Beyonce Knowles (29) u prodaju je pustila video s vježbama koji traje četiri minute. Pjevačicu je za pomoć zamolila Michelle Obama. Beyonce se u videu pojavljuje u kratkim traper hlačama i bijeloj majici te zelenim dokoljenkama. Na sve to odjenula je cipele s visokom petom. S njom plešu školarci.

- Želimo pokazati koje su prednosti zdrave prehrane i vježbanja pa mršavljenje želimo učiniti zabavnim. To ćemo pokušati napraviti s ovim videom u kojem smo predstavili neke od plesnih pokreta - rekla je Beyonce čiji video s vježbama će se 3. svibnja prikazati u školama diljem Amerike kako bi potaknuo djecu na ples. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • JunFan 28.04.2011.

    Pa pa pa pa paaaaa... I'm loving it! Uzalud ti to, Beyonce, nećeš od tih debelih krmaka napraviti ljude nikada. :))

  • MAYA_9 28.04.2011.

    ona kad pijeva, sto god da pijeva ja se jezim... a i dode mi da zaplesem, ima brilijantne pijesme. svaka cast curo, tesko je danas biti medu boljima, ali ti jesi... na vrhu!! samo da se ne unisti ko ove ostale koze koje su bile zakon...

  • user_49429 28.04.2011.

    beyonce zgodna, lijepa, ima glasčinu, ali nek se odluči da li je bjelkinja, crnkinja, mulatkinja, jer..svako malo je druge boje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare