To je to što me zanima!

Amulić napao susjeda i dobio 'amneziju': Ma kakav sukob?

Pjevač je napao susjeda koji je htio pomesti šljunak s vodomjera. Zato je, kažu na policiji, zaradio prekršajnu prijavu, no sam nema pojma ni o kakvoj svađi ni sukobu
Vidi originalni članak

Pjevač je u u Dućama pokraj Omiša napao susjeda jer je ovaj pokušavao pomesti šljunak koji se rasuo s hrpe nakon kiše. Zdravko Betlehem (62) čistio je šljunak koji mu je zatrpalo poklopac vodomjera. Ivo Amulić (52) izišao iz kuće i napao ga.

- Nije mi jasno zašto me napao. Samo je izašao iz kuće i bijesno mi rekao da to ostavim. Udario me u prsa i pao sam na leđa. Nakon toga je pozvao policiju - kaže Betlehem.

Ivo Amulić rekao nam je kako uopće nema pojma o čemu govorimo.

- Kakav sukob sa susjedom, kakva svađa, kakav vodomjer, ne znam o čemu govorite. Kažete da sam dobio prekršajnu prijavu. Nisam ja dobio nikakvu prijavu, stvarno ne znam o čemu pričate - rekao je Amulić i poklopio slušalicu.

U splitskoj policiji potvrdili su nam da se sukob dogodio, te da su i Amulić i Betlehem dobili prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Betlehem je zatražio i liječničku pomoć, a ustanovljene su mu lakše tjelesne ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pernica 20.01.2012.

    sjećam ga se iz Tuti-Frutija kad je bio mlad i zgodan.....sad se malo opustija, ne vježba, dobio stomačinu, mislim da je malo i propuva....tako je to kad ga provodi, žene, rastrgnu, opljačkaju pa sad mora raditi svakakve poslove da bi preživio...radi na brodu, jer od pjevanja ne može živit!!!! svejedno, volim njegove pjesme, njegov glas..."nasloni glavu na moje rame"...najdraži sentiš koji je svirao u Lava, a ja i moj sada muž se upoznali i plesali na tu pjesmu....sad već 20 god. braka prošlo.....sretno Amuliću, bez obzira na sve!!!!!!

  • staob 20.01.2012.

    Sigurno ima ilegalni priključak na vodu. Krade susjedu vodu.

  • feba 20.01.2012.

    Karakter mu je na nivou to već svi znamo.Pa ne sjeća se ni djeteta,zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare