To je to što me zanima!

Amulić pokazao da je spreman: Na radiju mijenjao bebi pelene

Pjevač se bacio na posao i uz smijeh svih u studiju pokazao kako se radi o školi koju je već davno prošao. Ivo iz prvog braka ima kćer Hanu i sina Mihovila
Vidi originalni članak

Ivo Amulić (57) iz klape Rišpet za RTL je nedavno potvrdio kako očekuje treće dijete. Supruga Sandra Kekez i Ivo dobit će djevojčicu, a pjevač je pokazao i kako se priprema za nadolazeću ulogu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Klapa Rišpet prije velikog koncerta u Spaladium Areni gostovala je u emisiji 'Dobro jutro Dalmacijo' na Radiju Dalmacija, a pošto će glavni vokal klape uskoro ponovno postati tata, voditeljica Edita Lučić Jelić odlučila je provjeriti kako mu ide mijenjanje pelena i je li spreman pomoći supruzi. 

Pjevač se bacio na posao i uz smijeh svih u studiju pokazao kako se radi o školi koju je već davno prošao. Ivo iz prvog braka ima kćer Hanu i sina Mihovila.

BABY BOOM NA ESTRADI Ivo Amulić (57) prije 2 godine dobio unuku, a sad čeka kćer...

Prinova Amuliću i supruzi Sandri stiže u srpnju, a par se vjenčao 2013. godine. Prije dvije godine njegova kći Hana je rodila unučicu Enu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Idaho 05.03.2020.

    Za ovu Editu je Mirta Šurjak djevica. Za nju kažu da nema tog muškog kog je intervjuirala da se nije pokušala bacit na njega. Dr.Olja na entu.

  • mdcro24 05.03.2020.

    Ima tri godine postao djeda, a sada ponovo otac, kad starci prolupaju.

  • provokator_ 05.03.2020.

    ...tako ti mlijeka u prahu isti zdravko mamić...

Komentiraj...
Vidi sve komentare