To je to što me zanima!

Amy Schumer otkrila ime svoje 'kraljevske bebe': Zove se Gene

Da je rođena i njena 'kraljevska beba' šalila se komičarka i glumica Amy Schumer koja je rodila nekoliko sati prije Meghan Markle. Nazvali su ga Gene Attell Fischer
Vidi originalni članak

I naše je kraljevsko dijete rođeno, našalila se komičarka i glumica Amy Schumer (37) par sati nakon poroda. Rodila je sina nekoliko sati prije Meghan Markle (37). Schumer je objavila i fotografiju supruga Chrisa Fischera (38) s bebom. Nazvali su ga Gene Attell Fischer.

Amy je aktivna na društvenim mrežama i objavljuje usporedbe s vojvotkinjom jer si, kako kaže, ne može pomoći. Zbijala je šale o rokovima poroda nje i Meghan jer su obje istovremeno zatrudnjele. Dok je Markle pokazivala sav glamur kraljevske trudnoće, Schumer se okrenula humorističnim opisima neugodnih trudničkih iskustava.

- Ona ima mali trbuh, nosi štikle i sjajno izgleda. Ja već sad izgledam kao da sam u 10. mjesecu trudnoće - nedavno se zezala Amy, a da netko ne bi pomislio da su zaista neprijateljice u svom stilu je objasnila.

'RAT TRUDNICA' Amy Schumer nije sretna što je trudna kad i Meghan Markle

- Zašto je ona moj neprijatelj? Zato što je trudna istovremeno kad i ja. Neću joj dopustiti da se izvuče s tim - u svom stilu je pojasnila tenzije Schumer. Naravno, njezini obožavatelji shvatili su šalu.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo. Amy i Chris u vezi su od 2017., a vjenčali su se samo pet mjeseci kasnije u Malibuu. Na vjenčanje su bili pozvani samo najbliži prijatelji i obitelj. Vijest o trudnoći objavila je na bizaran način.Objavila je fotografiju princa Harryja i Meghan, na koju je stavila glave sebe i supruga. Uz to je napisala da će na profilu novinarke magazina 'News Not Noise', Jessice Yellin, objaviti neke uzbudljive vijesti. Uz preporuke za koga glasati na nadolazećim izborima, pisalo je i 'Trudna sam - Amy Schumer'.

Uz to je Amy, koja podupire magazin 'News Not Noise', rekla svojim pratiteljima neka zaprate Jessicu jer će ona i dalje objavljivati novosti o njezinoj trudnoći i zajedno s tim podsjećati ih da izađu na izbore sljedećeg mjeseca. Glumica do samog kraja, poput vojvotkinje Markle, nije htjela otkriti spol djeteta.

ŠOKANTNA KRALJEVSKA TAJNA: Kad je Diana rodila sina, evo što je Charles napravio

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vedii888 09.05.2019.

    isforsirana komičarka

  • DominikLivakovic1 09.05.2019.

    Najnesmiješnija komičarka. "Šale" su joj zbilja užasne i nesmiješne. Treba joj dati što manje medijske pozornosti.

  • Jozo iz Sinja 09.05.2019.

    Otvorite posebnu rubriku rodjeni/umrli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare