To je to što me zanima!

Amy udarala muškarce pod utjecajem droge i alkohola

Amy je provod začinila drogama, alkoholom i nasiljem. Njezini prijatelji se boje za nju i pitaju se kako joj mogu pomoći jer je sve otišlo predaleko
Vidi originalni članak

Amy Winehouse (24) se nalazi pod istagom lokalne policije nakon što sinoć napala i ozlijedila dva muškarca u Londonu. Sve je počelo kada je pjevačica sa svojim društvom navratila u pub poslije opijanja i drogiranja u njezinom stanu. Među prisutnima bio je i Mick Whitnall (39), gitarist "Babyshamblesa". Nakon što je za svojim društvom okrenula par rundi, Amy je zaželjela igrati bilijar. Stol je već bio zauzet, a ona je to rješila brzo i efikasno. Nekoliko puta je udarila marokanskog glazbenika Mustaphu el Mounmija koji im je tada prepustio stol. Mustapha (27) je završio s natečenim okom i usnicama.
- Stvarno sam ljut. Razvalila mi je lice, a ja nisam mogao uzvratiti jer je ona ipak žensko - uznemireno će Marokanac.
Nakon odigranog bilijara, Amy je počela razbacivati namještaj u lokalu. Kad je izašla iz puba, dobronamjerni neznanac joj je zvao taksi što je ona protumačila kao uznemiravanje te udarila i njega, ovog puta glavom. Dok je čekala prijevoz, na ulici je zapalila joint, svratila do kioska kupiti novine i zaletila se u rasvjetni stup. Na kraju je prevarila taksista dajući mu pola obećane svote od 400 kuna. Policija provodi istragu, a Amy se može suočiti sa zatvorskom kaznom od šest mjeseci i globom od 18 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • elvys 24.04.2008.

    Glas je cista petica super pjesme, ali ponasanje i izgled boze sacuvaj ,neki ljudi se stvarno igraju sa svojom srecom i nisu ni zasluzili da ih se iti malo zali!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • user_11615 24.04.2008.

    Ona je glazbeni genije.......nadajmo se da ce se vec nekako izvuci iz tih kriza u q.....pisite malo o njenim pjesmama...

  • tajnamoja 24.04.2008.

    Margorie, samo je skinula mrežastu majicu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare