To je to što me zanima!

Amy vrištala po sudnici pa grizla nokte i pljuvala

Amy Winehouse raščupana i neuredna pojavila se na saslušanju supruga Blakea Fieldera-Civila. Kasnila je, a na dolasku briznula je u plač
Vidi originalni članak

Raščupane plave kose i u suknji “oslikanoj” crvenim mrljama, Amy je dotrčala ispred jednog londonskog suda. Iako je umalo zakasnila na saslušanje supruga Blakea Fieldera-Civila (25), Amy Winehouse (24) je već pri dolasku briznula u plač.
- Volim te, ti zgodni, predivni - vrištala je Amy urušavajući se od uzbuđenja. Pridržavala ju je Blakeva majka Georgette, tješeći je i govoreći kako će sve biti uredu.
- Sve u redu dušo? - kratko ju je priupitao “mrtav-hladan” Blake. On je s još trojicom uhićen nakon policijske provale u Amyn dom. Policija je htjela istražiti slučaj premlaćivanja konobara Jamesa Kinga. Blake je odbacio sve optužbe. Po završetku suđenja, nervozna Amy počela je gristi svoje prljave nokte. Pljuvala je po cesti. Nakon kratke drame, pjevačica se odvezla u McDonald’s da nešto pojede. Prije nekoliko dana Amyn otac objavio je kako se par rastaje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ratkajeva 19.01.2008.

    da se ona i britney udruže-to bi bilo gr8.samo ova nema vizu pa ne mogu i feel sorry for them

  • Kakma 19.01.2008.

    Koja je to Amy da se mi moramo sekirati.

  • intel_1 19.01.2008.

    Sta da se na ovo kaze sve budala do budale, ko da je pocelo svijetsko prvenstvo ko je naj veca budala u svijetu? Ali ima kandidata, da ce ziriju biti vrlo tesko izabrati najvecu medju njima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare