To je to što me zanima!

Amy Winehouse s bivšim dečkom na karipskoj plaži

Amy je bila u vezi s Georgom prije dvije godine. Njen glasnogovornik tvrdi da nema govora o ponovnoj ljubavi. Ona voli samo supruga Blakea
Vidi originalni članak

Dok je Blake Fielder-Civil (25) iza londonskih rešetaka, njegova supruga Amy Winehouse (24) praznike je provela na Karibima. Snimljena je kako na pijesku i sunca uživa s bivšim dečkom, glazbenim menadžerom Georgeom Robertsom. Amy i George bili su u vezi prije dvije godine.
- Blake je jako ljut kad je čuo da se Amy viđa s bivšim. Ljubomoran je i boji se njihovog bliskog prijateljstva. Želio bi da je George daleko od njegove voljene - rekao je izvor.
Amyin glasnogovornik tvrdi da nema govora o nikakvoj obnovljenoj ljubavnoj vezi.
- Amy obožava Blakea. Najviše na svijetu bi željela s njim provesti praznike, ali to je sada nemoguće - dodao je.
Amy je najavila još jedno iznenađenje. Čim Blake izađe iz zatvora želi s njim imati dijete. Smatra da će ih 'novo malo biće' još više povezati i uputiti na pozitivne stvari u životu. Na poslovnom planu ponovno joj je krenulo. Organizatori Grammyja žele da pjeva na otvorenju. Nominirana je u šest kategorija.
- S njom je uvijek rizično surađivati, ali se nadamo da će uspjeti dobiti vizu i nastupiti jer fantastično pjeva - rekao je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 06.01.2008.

    fujjjj

  • MikaPali 06.01.2008.

    Uživaju šta sada?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare