To je to što me zanima!

Amy Winehouse skinula se gola u dobrotvorne svrhe

Ima problema s bakterijom koja joj uništava kožu na licu, a sama si je opet izrezala ruke. No slikala se gola iako Blake zbog ljubomore želi razvod
Vidi originalni članak

Pjevačica se odlučila slikati gola kako bi mlade djevojke upozorila na opasnost od raka dojke. Pozirala je fotografkinji Carolyn Djangoly za travanjsku naslovnicu britanskog ženskog magazina Easy Living. Amy Winehouse (24) slikala se potpuno gola, a grudi je prekrila s dva komada izolir-trake. Ispred sebe je na "strateško mjesto" još stavila i gitaru, pa u kombinaciji s crno-bijelom tehnikom fotografija izgleda sasvim pristojno. Dok se ona brine za zdravlje mladih djevojaka, za vlastito se ne brine i tijelo si uništava drogama i alkoholom. Život joj je, nakon pokušaja rehabilitacije prjie Grammyja, opet krenuo silaznom putanjom. Prijatelji su zabrinuti jer se drogira kao i prije, a sada joj probleme radi i zatočeni suprug Blake Fielder-Civil (25), koji želi razvod.
- Zabrinut je jer misli da ga vara i brine ga što mu sve rjeđe dolazi u posjetu. Prije nekoliko dana rekao joj je da ga mora doći vidjeti kako bi razgovarali o razvodu - otkrio je Blakeov prijatelj.
Amy je bila kod supruga, ali ne zna se što je par zaključio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • loly0 20.03.2008.

    pazi na druge ali sebe ne gleda da joj lice propada ne samo lice nego se sva raspada..fuj nebi joj htijela biti u rodu.

  • Tyler_Durden 20.03.2008.

    fuj....dovoljno je gadna i s oblekom na sebi

  • PLIN 20.03.2008.

    ova slika me moze podsjetit jedino na to da treba pazit s alkoholom jer ne bi volio se probudit pored ovakvog akrapa

Komentiraj...
Vidi sve komentare