To je to što me zanima!

Amyin muž Blake napravio je bebu majci dvoje djece

Gilleen tvrdi da ju je Blake zaveo dok su oboje bili na rehabilitaciji. Njoj je to bila samo zabava i nije uopće očekivala da bi mogla zatrudnjeti
Vidi originalni članak

Gilleen Morris (31), nezaposlena majka dvoje djece, tvrdi kako je već šest tjedana trudna s djetetom Blakea Fieldera Civila. Kaže kako su imali tajnu aferu tijekom rehabilitacije. Kada mu je ona rekla da je trudna on je samo izustio 'o je....', ali joj je i obećao kako će biti uz nju i brinuti se za dijete.
- U početku sam mislila pobaciti, ali nakon njegovog obećanja više nisam znala što da radim. Nisam planirala imati još djece. Naša afera bila je samo zabava i nisam očekivala ovakve posljedice. Sada sam zbunjena i uistinu ne znam što da napravim - kazala je Gilleen britanskom The Sunu.
Ovo njeno priznanje moglo bi jako naštetiti Blakeovim željama da razvodom dobije pola novca svoje supruge Amy Winehouse.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ravenlenore 12.04.2009.

    a i ovaj svasta jebe

  • pitija 12.04.2009.

    Koja bljutavoća...majka dvoje djece nije znala kako se ostaje trudna pa je sada jadna zbunjena..ne znam samo da li bi je poveća količina love \"odzbunila\"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare