To je to što me zanima!

Anđa Marić zbog sina ponovo razgovara s bivšim suprugom

SVE ZBOG SINA Trinaestogodišnji Gašpar prvo je ljetovao s mamom Anđom na Hvaru, a zatim je otišao kod tate Primoža u Ljubljanu. Prije povratka u Zagreb svi su se našli na piću
Vidi originalni članak

Anđa Marić početkom godine dobila je skrbništvo nad sinom Gašparom (13), a sada je ponovo počela razgovarati s bivšim suprugom Primožem Dolničarom.

Tako je Gašpar ove godine prvo ljetovao s mamom na Hvaru, a nakon toga dio praznika proveo je s tatom u Ljubljani. Prije nego što se vratio u Zagreb njih troje su se sreli i obiteljsko okupljanje ovjekovječili fotografijom.

- Gašpar je želio da zajedno odemo na piće pa smo to i učinili. Najvažnije je da smo mu izmamili osmjeh. Problemi su ostali u prošlosti. Primož je dobar tata, a mene veseli kada sin dođe s praznika i svaki put kaže da mu je bilo super - rekla nam je Anđa. Dodaje da ovdje radi samo o 'primopredaji djeteta te o civiliziranosti i oprostu s obje strane'.

Spomenutu fotografiju objavila je na društvenim mrežama, a uz istu je poručila: Evo. Da crkne od muke ina sutkinja. Vječno smo obitelj, jbg'.

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 20.08.2016.

    Ako ti supruga oboli zbog tvog ponašanja prema njoj i mrcvarenja oko skrbništva nad sinom po sudu nekoliko godina pa se onda sjetiš da radi sina budeš s njom dobar-za mene nisi heroj nego idiot.Sad mu pisat hvalospjeve,meni nema smisla...

  • bubamara2103 19.08.2016.

    Sve bi ovo bilo u redu da nema ovog glupog komentara o sutkinji. Da, sutkinja je kriva za sve, baš!

  • NinaDujanovic 18.08.2016.

    ako ste vjecna obitelj cemu rastava? da privuces medije? jel djetetov zivot vrijedan patnje rastavom roditelja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare