To je to što me zanima!

Anđa će se opet boriti za sina, viši sud poništio prvu presudu

Razlog za pokretanje navodno su nepravilnosti tijekom procesa, a među njima i zanemarivanje procesa koji država vodi protiv Primoža Dolničara, donosi Story
Vidi originalni članak

Anđa Marić napokon ima razloga za osmijeh. Naime, u slučaju borbe za skrbništvo nad sinom Gašperom došlo je do pravog obrata. Prema odluci Višeg slovenskog suda, proces koji se vodio na sudu u Ljubljani, i prema kojem je Anđa nepravomoćno izgubila skrbništvo, poništen je i pokrenut će se novi, piše Story.

Odgovor je to na žalbu koju je Anđa uputila u ožujku ove godine. Razlog za pokretanje navodno su brojne nepravilnosti koje su se dogodile tijekom procesa, a među njima su i neuvažavanje Anđinih svjedoka, nepoštovanje djetetovih želja te zanemarivanje procesa koji država vodi protiv Primoža Dolničara zbog duševnog nasilja nad Anđom.

Anđa Marić: Dala sam otkaz odvjetnici, zastupam se sama

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 37

  • lanarozi 31.03.2014.

    Ando zelim ti svu srecu i ne obracaj paznju na negativna pisanja bori se za svoje dijete kao lavica kao sto to i jesi zelim ti svu srecu i znam da ces uspijeti.........<3

  • Živorad 18.09.2013.

    Žena je nervnozna i ekscentrična a izgleda da ne zna ni kuhati, lijena je, tako izgleda. Zato je sud dosudio ocu. Ne znači da ga i ona ne treba vidjeti često jer mu je mater kakva god bila, ali očito da nešto s njom ne štima. Kao i kod Severine, čudi me da njoj nisu oduzeli dijete.

  • mornarica 18.09.2013.

    Sretno Anđo! Šteta samo što nitko ne misli kako je tom djetetu dok ovo sve traje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare