To je to što me zanima!

Ana de Armas je u samo četiri mjeseca naučila engleski, danas je Marylin Monroe novog doba

Za ulogu jedne od najpoznatijih plavuša svijeta odabrana je još prije dvije godine te su joj se pripreme odvijale istovremeno kad je snimala hit o Bondu, 'No time to die'
Vidi originalni članak

Mnogi je smatraju jednom od najljepših glumica današnjice. Glumica Ana de Armas (34) utjelovila je Marylin Monroe u novom Netflixovom hitu 'Blonde'.

S plavom kosom i laganom šminkom, Armas izuzetno nalikuje na slavnu Merlinku. Ovo je nastavak njezine izuzetne karijere, prije toga je imala ulogu u Bondu, u filmu 'No time to die'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Njezina priča je ona o uspjehu, naime, u SAD je došla kad je imala 25 godina te u samo nekoliko mjeseci naučila engleski jezik.

DREW BARRYMORE Glumica snimila na koji način jede pizzu: 'Život je prekratak. Zašto to činiš? Samo ju pojedi!'

- Došla sam na audiciju, čitala tekst, no nisam razumjela ni riječi. Naprosto sam morala brzo svladati engleski - istaknula je u jednom od intervjua.

Rođena je na Kubi, u gradu Santa Cruz del Norte. Baka i djed su joj Španjolci, koji su joj omogućili španjolsko državljanstvo. Tako da je živjela i u Madridu, kao 18-godišnjakinja.

OTVORILA JE PRODUCENTSKU KUĆU Charlize Theron o iskustvu sa snimanja: Redatelj me tjerao da se presvlačim nekoliko puta...

Već tamo je postala slavna glumica, u seriji 'Internat' koja se snimala od 2007. do 2010. godine.

Nakon toga se uputila u SAD te odlučila ostvariti američki san. Očito joj je uspjelo, jer sada je Armas u fokusu svjetske javnosti, a uloga Merlinke donijela joj je veliki skok u karijeri.

INTERVJU ZA 24SATA Tesa Litvan: 'Zbog svinjice Bebe smo prekidali snimanje, teško je glumiti sa životinjama...'

Trenutno je jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu, stoga je za očekivati da je čeka još sličnih uloga.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MIJOM

Idi na 24sata

Komentari 13

  • the only one 11.12.2022.

    Ništa posebno.

  • eho' 02.10.2022.

    Lijepa je, ali teško je to, jer izazov nije u sličnosti i ljepoti, nego u njenom biću. To će definitivno dokazati kako nije sve u optici. Bila je posebna i mnogo nježnija.. putenija. Čak i u crtama lica i osmjehom..zbog toga je i bila tako jedinstvena. Merilin je zračila ono nešto, što je teško odglumiti. Možda ovoj gospođici i uspije, želim joj sreću, ali neće joj uopće biti lako. 

  • ante-portas 02.10.2022.

    Usput, dosla je ilegalno u USA. Kubanka je, ali su ona i njena mama pregazile Rio Bravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare