To je to što me zanima!

Ana de Armas o vezi s Benom Affleckom: 'Bilo je traumatično'

Ben i Ana upoznali su se na snimanju filma 'Deep Water' u kojem Ben glumi imućnog supruga koji svojoj partnerici dopušta ljubavne izlete kako bi izbjegao razvod. Nedugo zatim su se i zaljubili
Vidi originalni članak

Ben i ja nigdje nismo imali mira. Novinari i fotografi pratili su nas u stopu, čak i kad bismo izišli prošetati pse. Za mene je to bilo toliko traumatično da sam se poslije našeg prekida iz Los Angelesa preselila u New York gdje imam puno više privatnosti, ispričala je glumica Ana de Armas (34), koja je s Benom Affleckom (49) provela godinu dana u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ben i Ana upoznali su se na snimanju filma 'Deep Water' u kojem Ben glumi imućnog supruga koji svojoj partnerici (Ani) dopušta ljubavne izlete kako bi izbjegao razvod. Nedugo zatim su se i zaljubili, a mnogi su tada govorili kako su očarani jedno drugim.

Ben je tijekom veze upoznao Anu i sa svoje troje djece iz braka s Jennifer Garner (50), no unatoč strasti i zajedničkoj ljubavi prema psima, veza je potrajala samo godinu dana. Prekinuli su navodno zbog različitih pogleda na budućnost.

NOVA KAMPANJA ZA BREND J.Lo u videu mokra gladi tijelo i pljuska guzu: 'Ben Affleck mora biti najsretniji čovjek na svijetu'

Ana se nakon toga povukla s društvenih mreža kako bi svoj privatan život zadržala za sebe.

- Prije godinu dana sam izbrisala svoj profil na Twitteru, a zna se dogoditi da isto toliko na Instagramu ništa ne objavim - otkrila je glumica, koja je nakon Bena ljubav pronašla s potpredsjednikom Tindera, Paulom Boukadakisom.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dustov 15.07.2022.

    Lopez je dokazana kvaliteta u svakom smislu jer dugo traje na sceni...a i ne prate je neki skandali.

  • barica_30 15.07.2022.

    Komad mi je ova ana de armas.

  • bree77 15.07.2022.

    Lopezica se bolje nosi s tim navikla žena,ti još nisi ime u pravom smislu

Komentiraj...
Vidi sve komentare