To je to što me zanima!

Ana Gruica: S 50 godina želim izgledati kao Brena

Pjevačica i glumica upoznale su se u teretani koju vodi Anin dečko. Brena je Anu oduševila dragom naravi i izgledom koji nije podlijegao godinama
Vidi originalni članak

Glumica Ana Gruica (27) u teretani svog dečka Dijana Jahjefendića (30) upoznala je Lepu Brenu. Pjevačica i supruga predsjednika teniskog saveza Srbije Slobodana Živojinovića tijekom Davis Cupa svratila je u splitski fitnes centar u kojem su trenirali hrvatski i srpski reprezentativci. Gruicu je oduševio Brenin izgled.
- Žena će uskoro proslaviti 50. rođendan, a izgleda doista sjajno. Ne bih imala ništa protiv da u tim godinama budem poput nje - rekla je Ana, a u razgovor se uključio i Dijan, koji ju je na Valentinovo iznenadio zaprosivši je pred punom Spaladium Arenom na koncertu Zdravka Čolića.
- Ne bih ni ja imao ništa protiv – dobacio je u šali Jahjefendić, čiji je fitnes centar postao okupljalište poznatih Splićana. Teretana se jako svidjela i Lepoj Breni, kaže Ana, koja je još pod dojmom susreta sa zvijezdom bivše države.

ANU GRUICU ODUŠEVILA JE PJEVAČICA
- Malo smo popričale i razmijenile kontakte. Dogovorile smo se da ćemo se vidjeti i družiti u Beogradu. Brena je iznimno draga i simpatična - rekla je Ana. Glumica se zu rujnu udaje za dečka Dijana, a svadba na koju će pozvati oko 300 prijatelja i rodbine bit će u Livnu. Gruica će se udati u dugoj bijeloj vjenčanici optočenoj biserima, dizajnera Ivice Skoke.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • natalie 14.07.2010.

    Ja mislila da je ova desno Brena :D

  • snork 14.07.2010.

    lol, gruica sad već izgleda starije i ružnije od brene :D

  • bolitek_1 14.07.2010.

    hahaha ne pomislja ne estetske a vidi joj njuske!! e ana moja ana, spusti te obrve jer ces poletit s njima jos veceras! hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare