To je to što me zanima!

Ana i Vlado statusom potvrdili da se razvode: Još se volimo

Kažu da su u mirnom i prijateljskom razgovoru donijeli zajedničku odluku da svatko krene svojim putem. Dodaju i da se, unatoč svemu, još vole i međusobno poštuju
Vidi originalni članak

Nakon što su mediji prenjeli da se Ana Rucner (30) i Vlado Kalember (60) razvode, Ana i Vlado to su i službeno potvrdili objavom na njenom profilu na Facebooku, a status donosimo u cjelosti:

Dragi naši, 
U proteklih nekoliko mjeseci uspjeli smo zadržati intimu za što smo uistinu zahvalni. Ovim putem vas obaviještavamo da su navodi o našem razvodu točni. U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru donijeli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života, krenemo dalje svatko svojim putem.
Preko zajedničkog odvjetnika smo podnijeli zahtjev za razvod braka.
Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštivat ćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama.
Ovo je Naše posljednje obraćanje vezano za ovaj slučaj, jer želimo vjerovati da je za javnost isključivo važno ono čime se bavimo, a ne detalji našeg privatnog života. 
Vaši Ana i Vlado

Ispod statusa su podijelili i video u kojemu zajedno izvode pjesmu 'To Love Somebody'.

Ana već tri mjeseca ne živi u njihovom domu ali ostali su u dobrim odnosima i često se viđaju. O sinu Darianu (8) zajednički brinu, a tek se trebaju dogovoriti s kime će on živjeti.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • kriza 24.04.2014.

    Ja mislim da Vlado ko od sale moze nac zensku ,jer jos dobro izgleda ,bez obzira na godine,zenske ga vec jure

  • Gaylord 23.04.2014.

    Vidi se iz aeroplanea da ga Ana jos uvijek voli . . . But why i dont know ?

  • ZAGREPCANKA 23.04.2014.

    koga briga uopce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare