To je to što me zanima!

Anđa ispala iz HTZ-a, a u žiriju će odsad sjediti Ivana Mišerić

Radijska voditeljica i DJ vjeruje da može prepoznati talentirane natjecatelje jer se razumije u glazbu. Apsolventica je studija novinarstva Fakulteta političkih znanosti
Vidi originalni članak

 Anđa Marić (33) neće sjediti u žiriju u trećoj sezoni RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.

 - Nisam se najbolje slagala s Tonyjem Cetinskim (41), a mogu samo nagađati da je on uvjetovao moj odlazak - rekla je Anđa za Jutarnji list. Trenutačno piše knjigu za djecu i pjeva s bendom Kisha.

Nakon brojnih kuloarskih priča oko toga tko će biti nova članica žirija, magazin Exkluziv tabloid otkrio je tko će zauzeti Anđino mjesto. Tonyju i Foxu pridružit će se Ivana Mišerić (25), jedan od najprepoznatljivijih glasova radio Antene i radijski DJ. Prije radija radila je na televiziji, a trenutačno je apsolventica studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Ivana kaže kako voli raditi na radiju jer joj je to uistinu posebno i daje sve od sebe. Kaže da se malo boji komentara, ali vjeruje da može prepoznati talentirane natjecatelje jer se razumije u glazbu. Angažman u showu jako je veseli.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_59849 13.11.2010.

    RTL je pokazao kako jedan obični kreten poput Tonyja može da upravlja cijelom emisijom :) Anđa je kvalitetna osoba za razliku od ove na slici čiji me pogled plaši.

  • ivanapula 06.11.2010.

    Anđa bez kulture???? Pa Tony je milion puta gori. Od kako se oženio sa onom purgericom drži se ko da je najbolji. Iskreno prije je bio puno bolji i pjevač a o ponašanju da i ne komentiram. On cijelo vrijeme ima stav ja sam super svi drugi su loši a i kandidate je puno bezobraznije i gore vrijeđao.Mislim da je on kompletna sramota za ovaj show. i koja je glupost izabrati nekoga sa radija za takvu vrstu show-a?? a vjerovatno nitko i nije htio sjediti pored onog napuhanog tonija pa su našli ovu ženskicu.

  • Miss Sunshine 06.11.2010.

    ako su trebali nekog izbacit..onda je to trebao bit fox..ja nezz kaj taj lik uopce znaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare