To je to što me zanima!

Ana Ivanović šokirala: Bilo je preočito da nije imala grudnjak

Uoči nastupa na Wimbledonu najzgodnija srpska tenisačica privlačila je poglede u haljini koja je mnoge ostavila bez daha. Svi su primijetili da nema grudnjak
Vidi originalni članak

Na zabavi prije početka turnira u Wimbledonu Ana Ivanović (27) pojavila se u dugoj plavoj haljini koja je imala izrez do bedra, ali i otvorena leđa pa je srpska tenisačica odlučila da neće obući grudnjak.

Kako je vani bilo prohladno, Anine grudi jasno su se ocrtavale ispod tanke tkanine te je privlačila poglede svih prisutnih na crvenom tepihu prije zabave.

Kada su ju pitali zašto se odlučila baš za tu haljinu Stelle McCartney, Ivanović je odgovorila da joj se svidjela boja.

Tenisačica se nedavno zaručila s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom (30), što je na društvenoj mreži potvrdio i njezin menadžer Dan Holzman.

- Jako sam sretan i uzbuđen zbog Ane i Bastiana - napisao je na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 203

  • lilyan 29.06.2015.

    šokirani smo samo sa naslovom a cura je prekrasna i haljina također

  • Moslavka 29.06.2015.

    Opet ja, koji su to novinari sto pisu na ovom portalu? Oni sokiraju mene jer nisu sposobni staviti tri recenice skupa. Sokirala? Ne mislim.

  • Moslavka 29.06.2015.

    Ma da i ja izgledam kao ona ne bih imala grudnjak. Zakopcas se do vrata, ne valja, obuces malo provokativnu haljinu, ne valja. Samo jedno budem rekla, kada si mlada i lijepa obuci sto hoces jer mladost ne postoji zauvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare