To je to što me zanima!

Ana Maras izrekla sudbonosno 'da' u Splitu nakon Las Vegasa

Zvijezda serije 'Larin izbor' i Šveđanin John Harmander (31) metalno prstenje koje su nosili nakon vjenčanja u Las Vegasu zamijenili su pravim, piše Gloria
Vidi originalni članak

Nakon vjenčanja u najstarijoj kapelici u Las Vegasu 12. kolovoza, Ana Maras (31) i njezin odabranik 25. kolovoza vjenčali su se u crkvi u njenom rodnom Splitu. Zvijezda serije 'Larin izbor' i Šveđanin John Harmander (31) metalno prstenje koje su nosili nakon vjenčanja u Las Vegasu zamijenili su pravim, piše Gloria. 

Ana je odjevenu imala bijelu, dugu vjenčanicu s čipkastim uzorcima, a John je za svadbeni dan izabrao crne hlače, bijelu košulju, plavi sako i crvenu mašnu.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mario72 29.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • winterlady 28.08.2012.

    ma koja je ta?mislim da veci dio hrvatske ne zna za tu osobu,a vi je nazivate zvijezdom...svasta

  • Capafiori 27.08.2012.

    Ana, sretno vam bilo, no ne vidim nikakav povod da ovo bude "vijest". Znam tko je Ana, ali da ju novinari "kuju u zvijezdu" nakon Larinog izbora - malo je........ degutantno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare