To je to što me zanima!

Anđa Marić mijenja stilove od Bowieja do Lady GaGe...

Anđa je, poput Lady GaGe i Josipe Lisac, modna 'kameleonka'. Svoju veselu narav zna pokazati kroz mnogo različitih, neobičnih i veselih frizura
Vidi originalni članak

Nekadašnja druga pratilja za Miss Hrvatske, Anđa Marić (33) nakon manekenske karijere počela je pjevati u skupini Flare. Tada je u rockerskom darkerskom stilu osvajala srca mnogih mladića koji su se 'furali' na grunge i metal 1990.-ih godina. Tada je sa skupinom Flare pjevala specifični romantični pop rock. Nekoliko godina kasnije udala se za Slovenca Primoža te se na neko vrjeme povukla iz glazbenih voda. Kasnije je u Sloveniji osnovala slovensko-mađarski bend Kisha. Prošle godine odlučila se vratiti na hrvatske ekrane kao članica žirija showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Od početka showa privlači pažnju gledateljstva, ne samo svojim britkim komentarima, već i svojom 'mikrofonkom'. Neobičnim 'instalacijama', šminkom, frizurama i odjećom uvijek se uspije naći u centru pozornosti bez obzira tko tu večer nastupa. Anđa zna iskombinirati neobičnu odjevnu kombinaciju, a da to ne izgleda neskladno. Upravo to čine i velike individualke, Lady GaGa (24) i Josipa Lisac (60) koje svaku običnu stvar uspiju prezentirati na sasvim novi način. Tako je Anđa u jednoj emisiji imala kosu svezanu u mašnu poput GaGe, a u drugoj skrivenu ispod kape koja podsjeća na disko kuglu. Anđa, poput Lady GaGe, uvijek donese nešto novo na televizijske ekrane. Anđin stil dosta podsjeća i na našu Josipu Lisac, sklona je tome da u svakome pronađe inspiraciju. Stoga ima jedanput ima neobičnu frizuru, drugi puta boja lice poput Ziggyja Stardusta (alter-ega Davida Bowieja), a već sljedeći se pojavi s umjetničkom 'instalacijom poput Lady GaGe.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Spir1t 06.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • andrenulapet 06.06.2010.

    Anđa i britki komentari, nemojte me zaje....pa ona ne veli dvije suvisle u svojem naklapanju...Jelena je carica za nju kaj se poznavanja glazbe tiče, a Toni je za nju Amadeus...osim glupih frizura baba je čisti ispljuvak..

  • SunTzu 06.06.2010.

    Znaci kopira ko i GAGA....

Komentiraj...
Vidi sve komentare