To je to što me zanima!

Ana Rucner: Iščupala bih glavu Vladinoj ljubavnici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na premijeri filma “Žene” Ana Rucner (25) priznala je da bi suprugu Vladimiru Kalemberu (54) oprostila prevaru. Ipak, stradala bi ljubavnica
Vidi originalni članak

Film ima zanimljivu i duboku priču jer govori o izdaji. Mene bi više pogodila izdaja prijateljice nego dečka, rekla je pjevačica Lana Jurčević nakon premijere filma “Žene” u zagrebačkom Cinestaru. Američki film u kojem se četiri najbolje prijateljice usprotive ljubavnici supruga jedne od njih svidio se Sanji Doležal i Ivani Plechinger. Složile su se kako se za pravu ljubav treba boriti.
- Glavna glumica oprostila je suprugu nevjeru. I ja bih isto, ali ne bih je zaboravila. Ma ne želim na to ni pomisliti jer moja je ljubav dovoljno snažna - rekla je Plechinger.
Violončelistica Ana Rucner film je pogledala s vjenčanom kumom. - Suprugu bih sve oprostila. Kao i glavna glumica, suočila bih se s ljubavnicom, ali bih joj još i glavu iščupala, da vidi tko je glavni - kaže Ana, koja je s Vladom Kalemberom u braku dvije godine i imaju sina Dariana. Modna agentica Suzi Josipović prevaru suprugu ne bi nikad oprostila, a govori to iz iskustva.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gucica 22.10.2008.

    jaaaaaako pametno!Siguro bi ljubavnica prisilila baš tvog muža na sex a on jadan ne bi bio niti malo kriv....e jadne li ti pameti!

  • Crogirl 22.10.2008.

    A ljubavnica bi mirno stajala i cekala da joj ona iscupa glavu.... Ha,ha,ha,.....

  • gljivaludara 22.10.2008.

    Uvijek je kriv onaj tko je ozenjen pa je isao traziti nesto ,a ne ljubavnica. Zene koje oproste muskarcima, a sukobljavju se sa ljubavnicama trebale bi malo razmisliti. A sad za one koje ce me pljuvati----NIKAD nisam bila necija ljubavnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare