To je to što me zanima!

Ana Stunić izašla je s bivšim: Ostali smo u dobrim odnosima

Voditeljica je za Story izjavila da se viđa s bivšim dečkom Vedranom Gulinom jer su ostali u dobrim odnosima. Zajedno su viđeni na festivalu kreativnih komunikacija
Vidi originalni članak

Nakon objavljenih fotografija na kojima je snimljena s bivšim dečkom Vedranom Gulinom (35), Ana Stunić (30), za Story je izjavila da je ostala u dobrim odnosima s bivšim dečkom i da se viđaju.

Unatoč šuškanjima da je nakon prekida utjehu pronašla u novom dečku, poduzetniku kojeg poznaje godinama, voditeljica je izjavila da nema novog dečka te dodala da to ne bi otkrila ni da ga zaista ima.

Voditeljica i njezin bivši dečko prošle subote zajedno su viđeni na nezavisnom festivalu kreativnih komunikacija 'Sudnji dan'. Ana je bila u društvu prijatelja, a pokraj nje je bio i Gulin koji joj je, prema tvrdnjama očevidaca, pripalio cigaretu i stavio ruke oko ramena. Voditeljica i web dizajner i osnivač multimedijalnog centra MaMa prekinuli su prije nešto više od šest mjeseci nakon pet godina veze. Upoznali su se 2005. godine na 'Noći gutača reklama'. Ana je jednom izjavila da su se odmah svidjeli jednom drugom pa su nekoliko tjedana poslije zajedno počeli živjeti. U lipnju 2009. godine izjavila je da je Vedran sve što djevojka može poželjeti od muškog spola jer je strpljiv, smiren, maštovit, uporan, racionalan i potpuno normalan dečko koji joj je ponekad znao reći da je razmažena, no ubrzo bi zaboravili sve nesuglasice.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • LeonardaBrdar 06.10.2011.

    Ova Ana mi je strašno iritantna sa svojim bezrazložnim cerekanjem i pokušajima da bude smiješna, jedna od gorih voditeljica

  • KanaanZg 05.10.2011.

    izuzetno ruzna zena

  • vidovnjak 05.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare