To je to što me zanima!

Ana Vilenica i Ivana Roščić za DJ putom su odmjerile snage

Glumački DJ dvoboj u klubu Gjuro 2 nadgledao je DJ dvojac K.I.L. Digital. Za DJ pultom s Anom Vilenicom 'obračunala' se njezina kolegica Ivana Roščić
Vidi originalni članak

Bojala sam se da ekipa neće plesati na moje pjesme, no sad sam sretna jer sam napunila plesni podij, izjavila je Ana Vilenica koja se u utorak u klubu Gjuro 2 našla u ulozi DJ-ice.

Za DJ pultom s glumicom je bila i njezina kolegica Ivana Roščić s kojom je odmjerila snage. Nakon što je Ana pustila hitove poput 'Over and Over' od Hot Chipa te 'Nije za nju' Olivera Mandića, Ivana joj je uzvratila pjesmom 'Russian Balerina' grupe Chinawoman i hitom 'Dreams' benda TV On The Radio.

Glumački DJ dvoboj u sklopu umjetničko-zabavnog programa Heart&Art nadgledao je DJ dvojac K.I.L. Digital. Dizajnerski duo Buried Clothes imao je modni performans, a studenti mode na Tekstilno-tehnološkom fakultetu pokazali su svoje radove. U obliku prodajne izložbe svoj nakit su pokazali dizajneri Druid, BeeBit i Kiwi dok su zidove kluba krasile modne fotografije sekcije Foto Gard.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare