To je to što me zanima!

Anastacia se skinula gola na snimanju novog spota

Anastacia (40) udala se 2007. godine za svog tjelohranitelja Waynea Newtona. Zaprosio ju je dok je sjedila u salonu na manikuri i pedikuri
Vidi originalni članak

Pjevačica je nedavno izbacila novi singl "I can feel you", a sada je snimila i spot. U njemu se Anastacija pojavljuje gola, kupa se u jacuzziju nježno se mazi. IPjevačica je u intervjuu za magazin "Attitude" istaknula kako je "ponosna" što je preboljela i rak dojke jer to nije jedina bolest koja ju je zadesila.
- Moje bolesti idu dalje. Prvo je bila Chromova, potom rak, a sad imam i srčanu manu. Svaki moj novi album donese novu bolest ali ne odustajem - šaljivim tonom komentirala je pjevačica dodajući da se ne osjeća žrtvom zbog svega toga već "počašćenom".
Ova diva osebujnog glasa prije godinu dana udala se za svog tjelohranitelja Waynea Newtona u Meksiku. Zaprosio ju je dok je bila na manikuri i pedikuri u salonu što je Anastaciju oduševilo. Prije njega bila je u kratkom braku s Patriceom Bouedibelaom, te u šest godina dugoj vezi s Shawnom Woodsom. Woodsa je ostavila jer ga je zatekla u krevetu s drugom ženom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • flexi 01.10.2008.

    Žena ima fantastičan glas i uživo. I zaboga, nije Chromova, već Chronova bolest!

  • zlorena 01.10.2008.

    dobra je anastacia. i kao pjevačica, i fizički. nikad joj nebi dala 40 godina

  • teaa 30.09.2008.

    tako treba, nek cura uživa, a ne da se baci u depru zbog svih ti bolesti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare