To je to što me zanima!

Anđa Marić se nakon 11 godina vraća glazbi: 'Nisam mogla pjevati zbog tuge i bolesti...'

Otkrila je kako nije mogla pjevati, no da su sve loše stvari danas iza nje. Ponovno je propjevala i shvatila da se želi vratiti svojoj prvoj ljubavi, koju je napustila prije više od desetljeća
Vidi originalni članak

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić (44) najavila je povratak na scenu, nakon gotovo 11 godina. Oprostila se od glazbe, no pobijedila je i tugu i bolest, pa se vraća jača no ikada.

- Oprostila sam se od glazbene karijere jer sam mislila da više ne mogu pjevati zbog zdravstvenog stanja. Naime, šutjela sam devet godina; najprije zbog onog užasa sa skrbništvom kad nisam mogla pjevati od tuge, a poslije zbog bolesti - otvorila je dušu za Story.

- Vraćam se glazbi nakon 11 godina, a suradnji s bratom Jerkom (43) nakon gotovo 22 godine. 

Anđa je snimila novu pjesmu i kako kaže, zvuči puno bolje od očekivanog. Ispričala je da nije imala želju za povratkom do prije dva mjeseca, no ponovno je zapjevala u Meksiku, pri posjetu prijateljici koja ju je ohrabrila da nastupi.

- Tada sam se rasplakala i rekla joj da je to iza mene i da mislim da više ne mogu pjevati. Ona me primila za ruku i rekla: “Ovo je savršena prilika da probaš, na drugom kraju svijeta si, nitko te ne poznaje.” Zapjevala sam i, na moje iznenađenje, bilo je i zvučalo puno bolje nego što sam mislila. Onda mi je uzvratila: “Anđo, mislim da bi trebala stvarati muziku zato što voliš pjevati”, na čemu smo joj i Jerko i ja vrlo zahvalni.

IZAŠLA JE IZ ZONE KOMFORA Anđu Marić podmukla bolest ne koči u životu: Otputovala je u Meksiko na avanturu života

Anđa je otkrila da nema plan za budućnost, ali da joj glazba donosi čisti užitak.

Anđa više nije bolesna, samo ima dijagnozu. S bivšim suprugom u dobrim je odnosima, a njezin sin Gašpar za čije se skrbništvo borila već je odrastao i jako su bliski. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • AdriaCro 07.11.2021.

    Divim.joj se.Godinama bila u borbi za skrbništvo u parnici sa bivšim koji ju je zlostavljao sa svojom ljubavnicom.Zbog sveg stresa obolila i kad je nakon teške borbe dobila skrbništvo mulac joj rekao da se želi vratit ocu..Ona ne vrišti nego se izbori,pobijedi bolest,drži je pod kontrolom i vraća se glazbi..Sve najlipše što sama za sebe poželi želim joj i ja.Ona je primjer koliko žena može biti snažna i nesalomljiva.

  • seksipilnik 07.11.2021.

    Predivna i draga Anđo.❤Toliko bih je volio upoznati Ostavila je veliki dojam na meneŽenskica je baš super🥰

  • LinoČoko_ 04.11.2021.

    Prekrasna i draga žena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare