To je to što me zanima!

Anđela organizirala zabavu za svog dragog Kastratija: Imala je samo tri sata da napuše balone

Par zajedno ima kćerkicu Indiah, a da su zajedno počelo se šuškati još u siječnju 2021. nakon što je Kastrati napravio rođendansku zabavu za 15-ak ljudi
Vidi originalni članak

Hvala svima, ali posebno hvala mojoj ljubavi za ovo iznenađenje, napisao je kosovski nogometaš Lirim Kastrati (25) uz fotografiju koju je podijelio na društvenim mrežama. On i njegova partnerica Anđela Šimac slavili su njegov rođendan, okruženi balonima.

ATRAKTIVNA SINJANKA Anđela Šimac oglasila se nakon šuškanja o pomirenju s Lirimom

Na jednoj fotografiji nogometaš sjedi sam na stolcu, dok mu na drugoj fotki lijepa Anđela sjedi u krilu. Par je uhvatio trenutak poljupca, a oko njih bili su postavljeni brojni baloni. 

- Ne mogu zamisliti svoj svijet bez tebe - napisao je još Lirim uz fotke.

Pored njih nalazi se stol na kojem je rođendanska torta, a čini se kako je nogometaš dobio i neke poklone.

Na objavu mu je odgovorila partnerica i rekla kako je za rođendansko iznenađenje imala samo tri sata pa mu se zahvaljuje što je zadovoljan njime.

Inače, Sinjanka i nogometaš su dobili kćerkicu Indiah u ožujku 2022. godine. Tada je sa svojim pratiteljima podijelila loše uvjete iz poljske klinike u kojoj je trebala roditi, zbog čega je naposljetku rodila u Hrvatskoj. 

-  Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni... Samo sam jako zahvalna poliklinici u Zagrebu u koju su me odlučili primiti odmah. Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama i neće pokušavati roditi u 'lijevim' zemljama među kojima je i Poljska. I da, Hrvatska iznad svega -  izjavila je tada Anđela.

SVE JE MOGUĆE... Anđela Šimac i Lirim Kastrati ponovno zajedno? Evo zbog čega se šuška da su se pomirili

Podsjetimo, da su zajedno, počelo se šuškati u siječnju 2021. nakon što je Kastrati napravio rođendansku zabavu za 15-ak ljudi, koja nije bilo u skladu s tadašnjim epidemiološkim pravilima. Anđela je tada objavila snimku sa zabave, a mnogi su je u komentarima pitali postoji li nešto više između njih dvoje.

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI BRAD PITT ZAUSTAVIO VRIJEME?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20.01.2024.

    Neka joj netko pokloni pumpu. Zloupotreba poželjna.

  • ßißavac 20.01.2024.

    Ako ima dobar alat za puhanje, nije problem.

  • BabaYaga 20.01.2024.

    Na ovu sam već zaboravila 😮

Komentiraj...
Vidi sve komentare