To je to što me zanima!

Anđela Šimac se čak četiri sata vozila autom samo da bi u Hrvatskoj napravila manikuru

Iako nije otkrila gdje se preselila iz Poljske, za nju ovo nije prvi put da se uputila na dugo putovanje u Hrvatsku zbog bolje usluge. Naime, zbog komplikacija tijekom poroda jurila je u zadnji čas
Vidi originalni članak

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) na društvenim mrežama je otkrila da je na izradu umjetnih noktiju kod kozmetičarke putovala čak četiri sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čini se da je Anđela jako zadovoljna svojom kozmetičarkom kad zbog nje putuje toliko dugo. Na Instagramu je podijelila fotografiju iz auta i kako putuje autocestom po tmurnom vremenu.

- Četiri sata vožnje u Hrvatsku samo za nokte napraviti, zašto ne? - napisala je.

Anđela je prošli mjesec potvrdila da više nije u vezi s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem (22). Par je u ožujku dobio kćer Indiah, a zajedno su živjeli u Poljskoj jer je Lirim igrao za varšavsku Legiju.

Međutim, ljubav je "pukla", a Anđela je na društvenoj mreži napisala kako su ovo njezini posljednji dani u Poljskoj. Iako nije otkrila gdje se preselila iz Poljske za nju ovo nije prvi put da se uputila na dugo putovanje u Hrvatsku zbog bolje usluge.

ISKRENO O PREKIDU Anđela Šimac: Lijepo je ne raditi ništa i imati novac, ali dosadi. Lirim mora biti bolji u nogometu

Kako je s Kastratijem tada živjela u Poljskoj, Anđela je odlučila roditi dijete u 'tuđoj zemlji', ali po dolasku u privatnu polikliniku shvatila je da je to bila jedna velika pogreška. Nakon isplakanih suza, na vlastitu odgovornost napustila je bolnicu i otišla u Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S MIJOM KOVAČIĆ

Idi na 24sata

Komentari 41

  • sljastrava 20.09.2022.

    Išla je ona pozadunu popraviti,a ne nokte🤫

  • toolkul 18.09.2022.

    Ma brate mala je avion. Šteta šta nema ništa u glavi.

  • Karmelićanka 18.09.2022.

    A tko je ta osoba da moramo znati o njezinim noktima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare