To je to što me zanima!

'Anđelica' s dečkom zaigrala tenis na pijesku pa guzom u vrućem bikiniju mamila poglede

Alessandra je pokazala zavidnu figuru i zanosne obline u plavom bikiniju, a Richard, koji je također model, pohvalio se istreniranim torzom
Vidi originalni članak

Bivša Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio (40) dočekala je Novu godinu u zagrljaju svoga dečka Richarda Leeja (57). Fotografi su snimili par u romantičnoj šetnji i kupanju na plaži u Florianopolisu u Alessandrinu rodnom Brazilu.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenka i njezin odabranik nisu skrivali koliko su zaljubljeni te su pred svima izmjenjivali nježnosti, a zaigrali su i tenis na pijesku.

Alessandra je pokazala zavidnu figuru i zanosne obline u plavom bikiniju, a Richard, koji je također model, pohvalio se istreniranim torzom.

Par je vezu potvrdio u veljači prošle godine, nakon što su viđeni na romantičnoj večeri. Od tada se nerijetko pojavljuju skupa u javnosti, a često dijele i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

NISU SE MOGLI SUZDRŽATI Alessandra Ambrosio ljubila 17 godina starijeg dečka u plićaku, on je pred svima hvatao za guzu

Brazilka je prije Richarda bila u vezi s talijanskim modnim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima dvoje djece, Anju (13) i Noaha (9).

Alessandra se manekenstvom bavi od tinejdžerske dobi, a proslavila se suradnjama s poznatim modnim kućama, poput Guccija i Prade. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pušenjeubija 04.01.2022.

    Kad mi žena vidi ovo njezino dupe umislit će si da je i ona model. Što je na ovim slikama zavidno?

  • Goranović 03.01.2022.

    Dupe ko kanta brasna!

  • sljastrava 03.01.2022.

    Pod svjetlima reflektorai obrađenih slika,sve lijepe i zgodne,a na svjetlu dana sve obične.Stvarnost je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare