To je to što me zanima!

Andrea Šušnjara se boji: Kad vidim krv, padam u nesvijest

Andrea nije još sigurna hoće li na Splitski festival, jer je sad sva koncentracija na CMC, a ne zna još što će izvesti na pozornici. Mogla bi, kaže, ponovno plesati
Vidi originalni članak

Nova pjesma Magazina zove se 'Doktore'. Andrea Šušnjara, pjevačica grupe pjesmu je premijerno predstavila u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, paradirajući sa stetoskopom oko vrata. 

- S doktorima sam zapravo na vi. Najgore mi je vađenje krvi. Kad vidim krv padam u nesvijest - rekla je pjevačica koja se za potrebe novog spota skinula u donje rublje. Dodaje kako su to zapravo čarape koje izgledaju kao halteri te da je bila jako obučena. Partner u spotu bio joj je plesač Dino Delić. 

- Prije snimanja ništa nismo vježbali. Kad me Dino počeo dizati i spuštati odjednom sam čula kvrc. Sljedeća dva dana nisam se mogla pomaknuti - priznala je pjevačica koja je ovih dana krenula i u teretanu, kako bi se što bolje pripremila za nadolazeće ljeto. Nije još sigurna hoće li na Splitski festival, jer je sad sva koncentracija na CMC, a ne zna još što će izvesti na pozornici. Mogla bi, kaže, ponovno plesati, ali ovaj put će se malo duže pripremati. U spotu joj je najdraže bilo glumiti luđakinju. 

- U jednoj sceni kidam košulju sa škarama. To smo snimali nakon plesa, tako da nisam morala jako glumiti ljutnju. Redatelj je rekao da je moj luđački pogled bio toliko uvjerljiv da ga je morao skratiti - priznala je Andrea. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • plik 24.04.2015.

    A kak si, onda, uloške mijenja ?!

  • Galeb i ja 23.04.2015.

    I ja kada te cujem i vidim padam u nesvijest.

  • zwone007 23.04.2015.

    Steta da nepadas u nesvjest kad vidis mikrofon,jer da je tako,jaaako puno ljudi nebi padalo u nesvjest kad ti zines.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare