To je to što me zanima!

Andrej Pejić ljepotom je izludio lezbijku na snimanju editorijala

Uzbudila bih se čim bih ga pogledala. Željela sam ga zaskočiti i osvojiti kao što to rade muškarčine poput mene, rekla je androgina manekenka Casey Legler
Vidi originalni članak

Andrej Pejić je predivan. Nije bilo lako snimati editorijal s njim za brazilsko izdanje Voguea jer bih se uzbudila čim bih ga pogledala. Željela sam ga zaskočiti i osvojiti kao što to rade muškarčine poput mene, rekla je androgina manekenka Casey Legler (37).

Francuskinja i bosanskohercegovački model pozirali su bez odjeće. Andrej (21) je dlanom prekrio međunožje i namjestio se tako da mu “grudi” dolaze do izražaja. A tetovirana Legler mrštila se pred fotoaparatom i napela mišiće. Neobičan par zamijenio je rodove pa je, po tko zna koji put, feminizirani Pejić glumio ženu, a muškobanjasta Legler muškarca. Francuskinja je deklarirana lezbijka i prva žena koja je u editorijalima za modnu agenciju Ford Models pozirala kao dečko. Njen partner Pejić nedavno je izjavio da bi volio pred kamerama promijeniti spol. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • ZlatkoKovacevic 03.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 03.06.2013.

    "Ona" (uvjetno rečeno) bi zaskočila (uvjetno rečeno) "njega" (uvjetno rečeno). Pokušavam to vizualizirati, i uz najbolju volju, a otvoren sam za sve i ništa me ne može više začuditi, ne mogu si tehnički predočiti taj seks (uvjetno rečeno).

  • jele112 02.06.2013.

    Pa ni ne može osvojit drugog nego lezbijku :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare