To je to što me zanima!

Andrej Pejić: Transvestiti su mi objasnili kako se sakriva penis

Androgini maneken kaže da u početku nije znao prikriti spolovilo pa su mu fotografi govorili 'da ga spremi'. Sad je iskusan i zna da je trik u čvrstim gaćama i selotejpu
Vidi originalni članak

Sretan sam sa svojim izgledom. Ne moram se puno sređivati i mijenjati izgleda da bih bio zadovoljan. Da imam napuhane mišiće i da sam dlakav ne bih bio zadovoljan, kaže Pejić. 

U intervjuu za ZoomIn.uk Andrej Pejić (20) pričao je kako u početku manekenske karijere nije imao metodu za skrivanje spolovila i fotografi su mu znali reći da pospremi penis negdje, ali sad se već ispraksirao u tome. 

- Upoznao sam neke transvestite i pitao ih za savjet. Oni znaju točno što treba napraviti s penisom da se ne bi vidio - kroz smijeh govori Andrej te dodaje da je glavni trik u čvrstim gaćama, a ponekad koristi i selotejp. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • pernica 11.10.2012.

    dobro je jedino to šta on dobro zaradi sa tim svojim transformacijama!!!!! nadam se da će ostati pametan i jak u glavi te da će nakon ove ludnice ipak živjeti kao pravi muškarac, a ne njega cijelo vrijeme lijepiti selotejpom u gaćama!!!!!! nije mi sexy vidjeti ga u haljini sa jabučicom na vratu i muškim glasom kad progovori, momku svaka čast ali kad napuni kesu( kad zaradi) nek živi život onakav kakav je rođen- kao muškarac!!!!!! ali čisto sumnjam, obično to izmakne kontroli, svijet mode je surov......

  • baks76 12.03.2012.

    ja bi ga olizao od glave do pete...

  • user_144331 14.02.2012.

    Manjaca je dusu dala za ovakve....

Komentiraj...
Vidi sve komentare