To je to što me zanima!

Andrej Pejić upoznao kraljicu, hoće li i Zombie dobiti priliku?

LJEPOTICA I ZVIJER Andrej Pejić i Zombie Boy iz spota Lady GaGe postali su par u modnoj kampanji. Njih dvojica žele promovirati pravo čovjeka da bude drugačiji
Vidi originalni članak

Obojica su vitki i bez dlake na torzu, no zajedno izgledaju kao ljepotica i zvijer. Najženstvenijeg manekena Andreja Pejića (20) i najistetoviranijeg, Ricka Genesta (26) zvanog Zombie Boy, spojio je brazilski modni brend u kampanji kojom žele promovirati pravo čovjeka da bude drugačiji. Pejić i Genest poziraju polugoli i odjeveni držeći se za ruke. 

Zombie Boya proslavio je spot 'Born This Way' Lady GaGe, a Pejiću su zlatni uvojci, nježno lice i baršunasta koža donijeli status jednog od najuspješnijih svjetskih manekena. Nedavno je upoznao britansku kraljicu na prijemu za Australce. Pejić je i tom prigodom odlučio biti vjeran sebi pa je odjenuo suknju i štikle.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • SunTzu 29.10.2011.

    Pejicka je komad i pol.... razdero bi ju ko bijonse najlon carape kad navlaci peko guzice svoje ...a ovaj luzer sto nabija minuse..samo naprijed luzeru :))))))))) ...udri :))))))))))))))))))))))

  • kuca99 29.10.2011.

    super su mi, njih dvojica si bas pasu ;)

  • tulipanjorgovan 29.10.2011.

    Bolje je vidit njih vake nego one sa kamenjem u rukan na rivi. Šta se mene tiče mogu svi ovako izgledat. Živila jubav!

Komentiraj...
Vidi sve komentare