To je to što me zanima!

Andrew Garfield i Rita Ora nisu više skupa? On želi privatnost

Dok je pjevačica navodno trenutačno sama, čini se da glumac nije dugo tugovao te je već snimljen u društvu irske glumice Aisling Bea (34)
Vidi originalni članak

Pjevačica Rita Ora (28) i glumac Andrew Garfield (35) navodno više nisu zajedno, piše Mirror, koji tvrdi da je nakon nekoliko mjeseci veze među parom gotovo, a da je puklo jer Garfieldu nije odgovarao Ritin celebrity način života, prepun medija, fotoaparata i pozornosti. 

BRZO PREBOLJELA BIVŠEG Ukrala Emmi Stone dečka: Rita Ora je u vezi sa Spider-Manom

Iako svoju vezu nisu nikad službeno obznanili, od kraja prošle godine fotografi su 'ulovili' par nekoliko puta, no čini se da je tome došao kraj i da je glumcu njegova privatnost prioritet. Ni Rita ni Andrew nisu se povodom prekida oglasili. 

- Tužno je da su prekinuli, ali oboje su to prihvatili i odlučili krenuti dalje - rekao je izvor blizak paru za The Sun

35-godišnji glumac bio je svojedobno nominiran za Oscara, za najboljeg glavnog glumca u filmu 'Greben spašenih', a u dugogodišnjoj vezi bio je s Oskarovkom Emmom Stone (30).

Pjevačicu Oru povezivali su s Robom Kardashianom (31) te glazbenicima Calvinom Harrisom (35), Brunom Marsom (33) i Travisom Barkerom (43). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je pjevačica navodno trenutačno sama, čini se da glumac nije dugo tugovao te je već snimljen u društvu irske glumice Aisling Bea (34). 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LebronJordan23 07.03.2019.

    On nije sav svoj

  • 07.03.2019.

    Dobra

  • etica 07.03.2019.

    Nisam ni znala da su bili skupa 😣

Komentiraj...
Vidi sve komentare