To je to što me zanima!

Andrija Milošević otkrio što mu je Lepa Brena rekla u avionu: 'Ja pjevam da njih usrećim...'

Cijeli let su sjedili zajedno, a pjevačica je glumcu otkrila tajnu iz svoje dugogodišnje karijere i oduševila ga
Vidi originalni članak

Glumac Andrija Milošević (45) na društvenim je mrežama objavio fotografiju iz aviona, u kojem je sjedio s pjevačicom Lepom Brenom (62). Andrija je s pratiteljima podijelio što mu je pjevačica rekla.

O PORUKAMA MRŽNJE Andrija Milošević: Moraju li svi kopati po prošlosti? Ne možemo li normalno živjeti? Idi dalje...

- Pjevam 'Čačak' već 42 godine. Znaš li zašto ga pjevam? Kada krenu oni prvi ritmovi i vidim sreću u očima publike, ja pjevam da njih usrećim - rekla je Brena glumcu.

- Pomislim, isto tako i ja - dodao je u opisu fotografije glumac. 

Podsjetimo, glumac je prije par dana progovorio o tom kako ne razumije ljudsku potrebu za širenjem mržnje te o tome kako u današnjem društvu postoji potreba za omalovažavanjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official)

- Toliko mržnje je na društvenim mrežama. Koliko je to postalo dosadno. Ovaj odande, onaj odande. Zar ne možemo normalno živjeti? Pusti ovoga neka živi, i ti živi fino - rekao je Andrija pa dodao:

- Na ovaj ili onaj način, da se pronađe najgore u sebi i onda se isporuči preko društvenih mreža. Zar ne možemo malo normalno? Ne razumijem. Moraju li svi kopati po povijesti da nađu istinu koja još nije nađena? Imaš to što je bilo, idi dalje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • IO 09.09.2023.

    Ma naravno. Pjeva da usreci ljude, ali nema srece ljudima za dzabe! Prvo joj trebate iskesirat najmanje 50 000 eur da bi vas usrecivala. Joj narode mutavi... 🤬

  • 09.09.2023.

    I što to zanima Hrvatsku

  • 09.09.2023.

    Legenda, dobro nam došao u Hrvacku

Komentiraj...
Vidi sve komentare