To je to što me zanima!

Andrija Milošević otvorio dušu o teškom periodu: 'Zbog gladi danas bolje cijenim neke stvari'

Glumac je progovorio o razdoblju kada je krenuo studirati, a otvoreno je ispričao i o bolesti njegove majke. Rekao je i kako su mu kolege glumci pomogli u najtežem periodu
Vidi originalni članak

Glumac Andrija Milošević (44), najpoznatiji po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka', progovorio je o teškim razdobljima života, prenosi Blic.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je studirao u Cetinju, a kasnije se preselio u Beograd gdje je prodavao novine.

- Nije me bila sramota to raditi. Znao sam da je taj novac koji sam zaradio mnogo pošteniji nego da sam ga stekao na drugi način. Trudim se pomagati mladim glumcima - rekao je Andrija i dodao kako ga je nakon toga glumac Svetozar Cvetković (64) pozvao da u Atelju radi predstavu. 

Rekao je i da su mu ljudi iz kazališta u kojemu je glumio iznajmili stan, kako bi mogao živjeti u normalnim uvjetima. Kupili su mu sve što je potrebno u domaćinstvu, žlice, tanjure..

Priznao je i da je nekoliko puta znao biti gladan i da si nije mogao priuštiti obrok.

- Bio sam izrazito gladan i to mi je jako pomoglo u životu. Zahvaljujući tim situacijama, danas znam puno bolje cijeniti određene stvari u životu. Hrana usporava mozak - našalio se Andrija.

SVE ZBOG VICA Andrija Milošević upao supruzi dok se tuširala i sve snimio, a video je ubrzo postao pravi hit

Tvrdi da mu je jedan o najtežih trenutaka u životu bila mamina dijaliza i transplantacija bubrega. Sada je sve u najboljem redu. Otac mu je preminuo 2013. godine i to je bio jednako težak period za njega.

Inače, Andrija je dobio sina Relju sa suprugom Aleksandrom Tomić u ožujku prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare