To je to što me zanima!

Angel Dust najavljuje nastup DJ-a Spiros Kaloumenos

Uvijek vjeran i fokusiran na techno, ovaj izvođač ne prestaje širiti svoju glazbu po cijelom svijetu, a isto se očekuje i u budućnosti. Nastupit će u klubu Depo
Vidi originalni članak

Rođen i odgojen u Piraeusu u Grčkoj, rano je otkrio da mu je glazba mnogo više nego samo hobi

Godinama je pisao članke za plesne časopise, pojavljivao se na radiJu, a kasnije i u nekim TV emisijama.

Kao DJ zasigurno udovoljava publici, a u svoje setove kombinira najnoviji techno stopljen s njegovim jedinstvenim stilom miksanja. No miksanje nije bilo dovoljno za Spirosa. Strast za stvaranjem svog vlastitog zvuka natjerala ga je na vlastitu produkciju. Tek kada je počeo dobio je podršku Marca Baileya, a kasnije je postao ključni član MB grupe izdavača. 

Ni tu nije kraj, Spiros pokreće svoju izdavačku kuću ''Omega Audio Recordings'' sa svojim partnerom Axelom Karakasisom. Dobili su veliku podršku techno scene. Spiros je sve prepoznatljiviji, a dvije godine zaredom je nominiran(2008-2009) za najboljeg techno DJ-a u ''SEEME''festivalskim nagradama.

Nedugo nakon toga otvorio je i svoju drugu izdavačku kuću ''Anaog Mode Records'' s malo personalnijim zvukom.

Od 2002. do danas je izdavao u nekim od najboljih kuća: Primate, MB Elektronics. Kombination Research, Planet Rhythm Rhythm Convert itd.. Nakon 60 vinyl izdanja, i puno gaža po svijetu, 2010. otvara svoju treću izdavačku kuću ''Focus Records''. Uvijek vjeran i fokusiran na techno, ovaj izvođač ne prestaje širiti svoju glazbu po cijelom svijetu, a isto se očekuje i u budućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare