To je to što me zanima!

Angelina i Brad će za fotke blizanaca dobiti 50 mil. kn

Angelina Jolie i Brad Pitt navodno će ekskluzivne slike svojih blizanaca prodati za 50 milijuna kuna, čime će za 20 milijuna nadmašiti blizance J.Lo
Vidi originalni članak

Samo za usporedbu, Christina Aguilera je za fotografije svog sina Maxa dobila 7,5 milijuna kuna, a Jennifer Lopez je za fotografije svojih blizanaca Maxa i Emme dobila 30 milijuna kuna, koje je platio magazin People. Angelina je 2007. godine fotografije svoje kćeri Shiloh prodala također magazinu People, ali samo za američko tržište za 20,5 milijuna kuna. Magazin Hello je za ostatak svijeta otkupio prava za 17,5 milijuna kuna. Tako je slika malene Shiloh postala najprodavanija celebrity slika jedne bebe svih vremena. Par je cijeli iznos donirao u dobrotvorne svrhe.
- Sad je očito postala fora da zvijezde skupljaju novac tako što prodaju slike svoje djece - rekao je jedan od urednika New York Postove rubrike "Page Six" dodajući da su djeca postala biznis.
- Zbog dobrog osiguranja fotografije djece nije moguće dobiti ilegalno pa su zvijezde pribjegle prodaji ekskluzivnih prava - dodao je Barry Levine iz National Enquirera.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mioamigo 28.03.2008.

    Koja ljudska ironija...u Americi poznate face \"prodavaju\" svoju djecu,tj. njihvou intimu za miliooooone dolara kroz prve njihove slicice, snimke, itd. U Hrvatskoj se ljudi razapinju ako slikaju svoje dijete u novine i jos bivaju prijavljeni djecjoj pravobraniteljici koja reagira samo na pojedine \"iznimne\" slucajeve poput Visnjic - Rupic. Koja paralela?! Paralela zvana korupcija jer moc radi cuda, i novac naravno.

  • bilizije 28.03.2008.

    SURI, 10 MIL DOLARA LOPEZICINA DJECA 20 MIL.DOLARA J.ROBERTS 17,5 MIL DOLARA BLIZANCI PITT 50 MIL. DOLARA GADLJIVO

  • bilizije 28.03.2008.

    NIJE UOPĆE STVAR U TOME DA LI ONI DAJU LOVU U DOBROTVORNE SVRHE ,NEGO SVI SERU O NEKOJ ZAŠTITI INTIME,O TOME DA IH SE PROGONI PA MOGLI BI ONDA ONO ŠTO IM JE \"NAJVREDNIJE\"ČUVATI OD OČIJU JAVNOSTI,A NE BOGATI DICA SE JOŠ NISU NI RODILA AONI VEĆ TRGUJU OKOLO

Komentiraj...
Vidi sve komentare