To je to što me zanima!

Angelina iznijela teške optužbe protiv Brada: 'Boji se da se ne sazna za njegovo zlostavljanje'

Pravni tim holivudske glumice iznio je nove optužbe na račun Brad Pitta, a tvrde da je glumac htio Angelinu 'ugovorno obvezati na šutnju'
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (48) tvrdi da je njezin bivši suprug Brad Pitt (60) započeo s fizičkim zlostavljanjem još puno prije nemilog incidenta u avionu 2016. godine, koji je rezultirao njezinim zahtjevom za razvod, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezin pravni tim iznio je nove optužbe na glumčev račun, a sve u pokušaju objavljivanja komunikacije koja bi dokazala da je glumac odbio dopustiti svojoj bivšoj supruzi da proda svoj dio vlasništva u zajedničku francusku vinariju i vinograd Chateau Miraval. Od nje je tražio da potpiše 'opsežan' ugovor o tajnosti podataka.

- Iako je Pittova povijest fizičkog zlostavljanja Angeline Jolie započela znatno prije obiteljskog putovanja avionom iz Francuske u Los Angeles u rujnu 2016., ovaj je let bio prvi puta da je svoje fizičko zlostavljanje usmjerio i na djecu. Jolie ga je tada odmah ostavila - stoji u dokumentima, prenosi Page Six.

Time bi Brad Pitt ugovorom o tajnosti 'pokrio svoje loše ponašanje' te spriječio bivšu suprugu da javno govori o njegovom navodnom zlostavljanju. Odvjetnici holivudske glumice tvrde da ju je glumac htio 'ugovorno obvezati na šutnju'.

'RAT RUŽIČASTIH VINA' Čije je to vino? Angelina Jolie i Brad Pitt opet se svađaju: Sudac je sada presudio u njenu korist

'Angelinina namjera je odvratiti pažnju'

U to vrijeme glumac je pristao otkupiti dionice francuske vinarije od svoje bivše supruge, ali kasnije je odustao.

- Gospodin Pitt odbio je otkupiti udio gospođe Jolie ako ona neće šutjeti zbog ugovora o tajnosti. Odbivši kupiti njezin udio, nakon čega ju je tužio, gospodin Pitt je doveo izravno u pitanje zašto mu je taj ugovor toliko važan i za što se točno nadao da neće isplivati u javnost - njegovo zlostavljanje gospođe Jolie i njihove obitelji - tvrdi Angelinin odvjetnik Paul Murphy.

NAPOKON Je li 'Brangelini' i službeno sada došao kraj? 'On je odustao od skrbništva, u lošem su odnosu'

No, izvor blizak glumcu kaže kako je ovo samo namjera Angeline da još jednom pokuša odvratiti pažnju od pravnih gubitaka. 

- Postoji obrazac da svaki put kada izgubi, ona se nastavi vraćati na ovo... Ovdje nema ničeg novog - rekao je za Page six.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lily A 07.04.2024.

    Ma Andrlina s..e

  • nori 🖖 07.04.2024.

    Sad su svi zlostavljaći

  • mars7 06.04.2024.

    oni se godinama vuku po sudovima i svadaju,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare