To je to što me zanima!

Angelina Jolie i Brad Pitt na Božić se vjenčali na Karibima?

Par se upoznao na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' , a u vezi su sedam godina. Brad je u intervjuu iz studenog izjavio kako se planiraju uskoro vjenčati
Vidi originalni članak

Par blagdane provodi na karipskom otočju Turks i Caicos, a kako piše Daily Mail, upravo tamo su se vjenčali osam mjeseci nakon što su se zaručili. Brad Pitt (49) i Angelina Jolie (37) zajedno su sedam godina. Strani mediji pišu da su se na Karibima vjenčali na Božić. Već nekoliko dana borave na luksuznom imanju u vili svoje slavne prijateljice Donne Karan. S njima se odmaraju i Bradovi roditelji Jane i William te brat Doug i sestra Julie. Sa sobom su poveli i svojih šestero djece. Za to vrijeme zaposlili su 12 dadilja koje brinu o njima. 

Par je početkom mjeseca preuzeo svoje vjenčano prstenje od slavnog draguljara Neila Lanea što je dodatno potaknulo nagađanja o vjenčanju slavnog para. U intervjuu u studenom Brad je izjavio kako se s Angelinom ima u planu uskoro vjenčati, a istaknuo je kako to ponajviše žele učiniti zbog svoje djece. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • WOMANIZER 02.01.2013.

    trač zasigurno!

  • ostvaren 02.01.2013.

    a nek žive u sreći, šta da im kažem :P

  • gđa78 02.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare