To je to što me zanima!

Angelina Jolie ima tajne za koje ne zna čak ni B. Pitt

Angelina Jolie (33) se trenutačno nalazi u bolnici u Nici gdje se priprema za skorašnje rođenje svojih blizanaca. Vrijeme krati pisanjem dnevnika
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (33) se trenutačno nalazi u bolnici u Nici gdje se priprema za skorašnje rođenje svojih blizanaca. Vrijeme krati vođenjem dnevnika u kojem piše o svim fizičkim i emocionalnim promjenama koje joj se događaju u posljednje vrijeme.
- Taj dnevnik ona skriva od svih, čak i od Brada. Kaže da će mu ga možda pokazati jednog dana. Pisanje dnevnika koristi joj poput ispušnog ventila - otkriva njezin bliski prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kiki_09 07.07.2008.

    Ima dnevnik za koji ne zna ni Brad ali znaju novine i cak znaju sta pise u njemu, ali ona ga nije nikom pokazala - pa dobro jel izmisljanje prica o slavnima jedino cime se novinari bave u Americi?! Ovo je takva glupost da moras biti glup pa da povjerujes!

  • Ira27 07.07.2008.

    \"Taj dnevnik ona skriva od svih čak i od Brada\"... al ipak je smatrala potrebnim to podijeliti sa 24 sata i ostalim tiskom diljem svijeta...LOL...ovo graniči s kravljim ludilom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare