To je to što me zanima!

Angelina Jolie je posjetila žrtve potresa na Haitiju

Američka glumica kratko se zadržala u razgovoru s Haićankom koja ju je prepoznala i zamolila za pomoć. Angelina će navodno i sama otići na Haiti
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (34) u utorak je bila u Dominikanskoj republici. Posjetila je bolnicu u Santo Domingu gdje se oporavljaju žrtve potresa na Haitiju. Njen glasnogovornik otkrio je medijima kako je glumica razgovarala s djecom te da se kratko zadržala s Haićankom koja ju je prepoznala. Angelina će navodno u ponedjeljak i sama otići na Haiti. S Bradom Pittom (46) poklonila je oko pet milijuna kuna 'Liječnicima bez granica'. Prije nekoliko dana s njim se ljubila u javnosti na Super Bowlu, a njihov odvjetnik najavio je tužbu protiv tabloida koji su objavili navode da se rastaju. Angelina i Brad uglavnom su donirali odštete u takvim tužbama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • predsjednik03 10.02.2010.

    ANGEL 20 : meni još nije ništa uplatila ! di je??

  • Bloomy 10.02.2010.

    bas vi znate kolko je ona sa svojom djecom,a ovima koje je posvojila moze biti samo bolje kod nje nikako losije,pa cak i da samo dadilju viđaju. i ja bi imala dadilju da si ju mogu priustiti,kaj to znaci da ak 24 sata na dan nije s djecom da ih ne voli,pa sto onda zaposlene mame u hr koje rade i do 10 sati dnevno da prehrane djecu ne vole svoje dijete. glubosti! a sto se tice milijuna koje su poklonili raznim udrugama,da su ih i dali radi medijske pompe,kaj je to vazno,bitno je da su dali,zasto su dali nije vazno.

  • -mrvica- 10.02.2010.

    jeste vi bili u njenoj kući pa znate da joj dadilje stalno čuvaju dicu??????? Šta se pravite pametni vas dvoje??

Komentiraj...
Vidi sve komentare