To je to što me zanima!

Angelina Jolie na terapiji jer je depresivna i debela

Majka šestero djece Angelina Jolie (33) za par dana dolazi u New York na premijeru svog filma. To će biti njen prvi izlazak u javnost od srpnja
Vidi originalni članak

Otkad je u Nici u srpnju rodila blizance Angelina se nije pojavila u javnosti. Izvori tvrde da glumica opet pati od postporođajne depresije. Zbog djece po cijele dane boravi u kući, a briga oko blizanaca dodatno ju iscrljuje. Izvori bliski magazinu Star ističu da Jolie malo jede, jako je nervozna, a najteže joj je palo dugo izbivanje Brada Pitta (44) koji je tjednima promovirao svoje filmove po filmskim festivalima.
- Angelina i dalje misli da je debela. Nakon par zalogaja kaže da više ne može jesti jer nije gladna. Brad je forsira, ali ona jednostavno nema apetita - tvrdi izvor.
Iako je nakon poroda izgubila gotovo sve kilograme, ona i dalje misli da ima viška oko trbuha.
- Taj problem je u njezinoj glavi - kazao je izvor.
Kako ne bi pala u još veću depresiju prije odlaska iz Francuske posjećivala je terapueta, a sada dok je u Njemačkoj, s njim komunicira preko telefona i web kamere.
Jolie bi se slijedećeg tjedna, u petak, trebala pojaviti u New Yorku na promociji svog novog filma "The Changeling" koji je režirao Clint Eastwood.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_28422 01.10.2008.

    to su oni izvori iz ormara

  • Kiki_09 01.10.2008.

    Je, i onda iduci tjedan nakon premiere, bit ce clanak \"kako izgleda da clanci o depresiji i nisu tocni jer Angelina je zablisatala na premieri i izjavila da se osjeca odlicno\" ! Mislim pa dajte, kako netko moze znati s kime ona prica telefonom? Pa ti tabloidi granice s ludoscu!

  • sisi 01.10.2008.

    dobri su mi ovi upitnici na kraju svakog članka...nemate o čemu pisat pa izmišljate na svačiji račun...

Komentiraj...
Vidi sve komentare